Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα Νέα, με ΑΥΡΑ Νέας ΔΕΙΜΟκρατίας! — Η κυβέρνηση χτυπάει αλύπητα τους «ήρωες» πυροσβέστες της!!

 


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Με ξύλο και χημικά η κυβέρνηση χτύπησε τη συγκέντρωση των «ηρώων» πυροσβεστών

Με ξύλο, χημικά, αύρα ακόμα και την ομάδα «Δράση», διέλυσε η κυβέρνηση τη συγκέντρωση των «ηρώων» -όπως τους αποκαλούσε το καλοκαίρι- πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, επί της Λ. Κηφισίας.

Όπως και με τους υγειονομικούς, σε αντίστοιχη κινητοποίησή τους για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και την ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας του λαού, έτσι και με τους υπαλλήλους του Σώματος, η κυβέρνηση απάντησε με άγρια καταστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση των αστυνομικών και πιο συγκεκριμένα ένας φωτογράφος και ένας εποχικός πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του κάνουν ράμματα στο χέρι, λόγω τραύματος από κρότου λάμψης των δυνάμεων καταστολής.

Σημειώνεται πως η επέμβαση της Αστυνομίας, έγινε σε μία γεμάτη με οχήματα Λ. Κηφισίας και ενώ οι πυροσβέστες είχαν ήδη ανοίξει το δρόμο, τον οποίο νωρίτερα είχαν αποκλείσει συμβολικά αντιδρώντας στην άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει στα αιτήματά τους. 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου