Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή» να «μην γκρινιάζουμε όλη μέρα»!

 

  Πηγή: Eurokinissi

 

«Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή και καλά η οικονομία και χαμηλά ενοίκια», «μην τα ζητάμε όλα, μην καλλιεργούμε προσδοκίες», «να μην γκρινιάζουμε όλη μέρα» είναι οι χαρακτηριστικές απαντήσεις που έδωσε για την ακρίβεια ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Αντένα.

Χαρακτήρισε ανευθυνότητα την λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας του λαϊκού εισοδήματος που δέχεται ισχυρό πλήγμα από την ακρίβεια σε καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα και βασικά προϊόντα. Υποστήριξε πως «η οικονομία δεν συγχωρεί την ανευθυνότητα» και ανέφερε ότι την Ελλάδα «την παρακολουθούν οι αγορές» και πως «μια λάθος κίνηση» μπορεί να αυξήσει τα επιτόκια δανεισμού της χώρας που έχει υψηλό χρέος. 

«Δεν θα πάμε την Ελλάδα στα βράχια» ήταν η διαβεβαίωση του υπουργού Ανάπτυξης προς τις αγορές και τους επιχειρηματικούς ομίλους προσθέτοντας ότι θα υπάρχουν «στοχευμένα μέτρα» για εκείνους που έχουν μεγάλη οικονομική δυσκολία. 

Επιπλέον, προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τον ισχυρισμό ότι ενώ η ακρίβεια είναι παγκόσμιο πρόβλημα η Ελλάδα έχει «υψηλή ανάπτυξη με χαμηλό πληθωρισμό» και συνέστησε στο λαό «να μην γκρινιάζουμε όλη μέρα» και να μην βγαίνει «μιζέρια» που κάνει στην οικονομία! Κατέδειξε με τις δηλώσεις του ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη φέρνει μόνο κέρδη στους ομίλους και συνεχώς βάρη στο λαό.

Οι τοποθετήσεις του υπουργού Ανάπτυξης ήταν εντός του πλαισίου που έθεσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με την συνέντευξη στον ΣΚΑΙ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου