Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

"Και άμα εισβάλει κι άλλο η Τουρκία στην Κύπρο να μην στηρίξουμε την Κύπρο;"

 

Από το φόρουμ στην Αττάλεια 
Από το φόρουμ στην Αττάλεια
Πηγή: Associated Press

 

"Και άμα εισβάλει κι άλλο η Τουρκία στην Κύπρο να μην στηρίξουμε την Κύπρο;"

Αυτό το ερώτημα είναι σε περίοπτη θέση στα κυβερνητικά σκονάκια που μοιράζονται από εδώ και από εκεί για να δικαιολογηθεί η βρώμικη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Τι δε λέει το σκονάκι; Ότι οι "εγγυητές" της ασφάλειας του λαού της Ελλάδας και της Κύπρου συμμετέχουν στα ίδια διπλωματικά φόρουμ όχι απλά με τη Νατοϊκή δύναμη κατοχής της Κύπρου, την Τουρκία, αλλά και με τον ηγέτη του ψευδοκράτους!

Διαβάζουμε πως στο φόρουμ της Αττάλειας, την Παρασκευή συμμετείχε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και το Σάββατο θα μιλήσει στο ίδιο φόρουμ ο Ερσιν Τατάρ (ηγέτης του ψευδοκράτους). Το αναφέρουμε γιατί όπως όλα δείχνουν ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟ στην τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου δεν τελείωσε ούτε το 1974, ούτε με τα "στραβά μάτια" στο άνοιγμα των Βαρωσίων...

Έχει ακόμα να προσφέρει πολλά στη "διχοτόμηση" του νησιού μαζί με την ΕΕ που πλέον έχει διαγράψει τους όρους "εισβολή" και "κατοχή " και περιγράφει το κυπριακό ως "ανεπίλυτη σύγκρουση". Και όλα αυτά αφορούν την Κύπρο, κράτος-μέλος της ΕΕ!

1 σχόλιο:

 1. Φιλαράκια ΞΥΠΝΑΤΑΙ!!!!

  Καλά ρέ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ;;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΕΙΤΑΙ;;;;

  Είμεθα μια κλασική κοπής ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ με ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ ΕΞΟΥΣΙΑ και όλων των ΘΕΣΜΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΟΥΣ!!!

  Βλέπε:

  ΜΝΗΜΟΝΙΑ* ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 ΠΟΥ "ΕΚΑΝΑΝ" ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!

  ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
  ΑΙΓΑΙΟ/ΝΗΣΙΑ/ΑΟΖ!!!
  ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974!!! (Ή ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ!!!)
  Β. ΗΠΕΙΡΟΣ!!!
  "ΘΡΑΚΗ"!!!
  ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (όλα τα ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ"!!!
  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
  και και και και την "ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΕΙΤΑΝΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟ 1967 -ΑΤΤΙΛΑΣ Ι ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ/Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ!!!) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!!!!!!!

  ΔΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΔΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ .... ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΑΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ ΚΡΕΜΑΜΑΙ!!!

  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ!!!

  ΛΑΟΣ/ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΒΙΑ** ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 1014!!!!!!!!!


  [* ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ" ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!]

  [ **ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 114/120!!!]  ΥΓ. Φιλαράκια!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ και ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 (ΑΤΤΙΛΑΣ Ι/ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ '67 και ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ/Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟ "ΛΑΘΟΣ";;;;; ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ;;;;;;; ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΟ ..... NEW DRANG NACH OSTEN/ LEBENSRAUM!!!!! ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ DRANG NACH OSTEN/LEBENSRAUM!!!!! ......Φιλάρες.... ΤΟ ΙΔΙΟ..... ΣΗΜΕΡΟΝ..... ΜΕ 100 (ΕΚΑΤΟ) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΟΔΓ!!!!!!........ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή