Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Του Αδόλφου τα εγγόνια τα ξεπλένει ο Αρκάς… – Χυδαία θεωρία των δύο άκρων με Πούτιν, Χίτλερ και… Στάλιν!

 


Ο Αρκάς βάζει σε ένα σακί τον Στάλιν με τον Χίτλερ και τον Πούτιν, τα γνήσια τέκνα της αστικής τάξης, και δείχνει ότι είναι με τη σιχαμένη πλευρά της ιστορίας, που προσπαθεί να την ξαναγράψει για να την φέρει στα μέτρα της.

Του Αδόλφου τα εγγόνια, η σαπίλα του ντουνιά, κάνουνε πως δε θυμούνται…

Και όχι μόνο αυτό. Βρίσκουν τον καλύτερο σύμμαχό τους στους αστούς καλαμαράδες που ξαναγράφουν την ιστορία στα μέτρα τους και τους γελωτοποιούς-σκιτσογράφους τους, που παίζουν σε όλους τους τόνους τη θεωρία των δύο άκρων, για να ξεπλύνουν τους φασίστες.

Κι αν έπρεπε να διαλέξει κανείς μόνο ένα, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σημερινό χυδαίο σκίτσο του Αρκά θα έβαζε πολύ δυνατή υποψηφιότητα για να μπει στον πάτο του βαρελιού, με τη σιχαμένη πλευρά της ιστορίας.

 

ARKAS -The Original Page
15 ώρες πριν
5,5 χιλ.
652
1,4 χιλ.

Αντί επιλόγου, ας θυμίσουμε κάποιες απλές ιστορικές αλήθειες -αυτές που προσπαθούν να ξαναφέρουν στα μέτρα τους.

Ο Χίτλερ ήταν δικό τους παιδί, σπλάχνο από τα σπλάχνα της τάξης τους, που τον ανέχτηκαν και τον στήριξαν, για να γίνει η αιχμή του δόρατος της επίθεσης ενάντια στη Σοβιετική Ένωση και τον σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, κλείνοντας τα μάτια τους στο έγκλημα διαρκείας και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο Πούτιν είναι δικό τους παιδί, γνήσιο τέκνο της παλινόρθωσης και της τάξης του, της ρωσικής ολιγαρχίας, που εκμεταλλεύεται τον λαό και εξαπολύει τον δικό της πόλεμο για να υπηρετήσει το δικό της συμφέρον.

Και αν μπερδεύονται με τον “πατερούλη” Στάλιν και δεν ξέρουν ποια είναι τα τέκνα του, ας τους το θυμίσουμε.

Ο Στάλιν ήταν ο ηγέτης της Αντιφασιστικής Νίκης, του αγώνα που τσάκισε τον ναζισμό -αυτόν που προσπαθεί να νεκραναστήσει η “δημοκρατική ΕΕ”. Ήταν ο ηγέτης της οικοδόμησης μιας άλλης κοινωνίας -αυτής που έβαλε στο στόχαστρο ο Πούτιν, ξερνώντας χυδαίο αντικομμουνισμό κατά των μπολσεβίκων, με αφορμή την Ουκρανία.

Αυτό έγραψε η ιστορία και δεν μπορεί κανείς να την διαγράψει, για να την φέρει στα μέτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου