Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σύσκεψη για τον συντονισμό της δράσης ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

 

 

Σύσκεψη για το συντονισμό της δράσης ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας διοργανώνουν την Τρίτη 12 Ιούλη στις 8 μ.μ στο πάρκο στη Ρήγα Φεραίου 110, στις Συκιές Θεσσαλονίκης, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει γλέντι αλληλεγγύης για την οικογένεια του Γ. Ν. που έχει γίνει πλειστηριασμός της πρώτης του κατοικίας.

«Η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα κάθε βιοπαλαιστή μας αφορά όλους, μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά. Ήδη σχεδιάζεται να βγουν σε πλειστηριασμό πολλές κατοικίες και επαγγελματικές στέγες.

Καμιά οικογένεια δεν θα μείνει μόνη της απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα!

Η επίθεση της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες, δεν έχει τελειωμό. Αδιαφορούν για την υγεία μας, που αποδείχθηκε περίτρανα το τελευταίο δίχρονο, για την Πρόνοια, για την Παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία, στη στέγαση και διατροφή.

Τα σωματεία μας, οι μαζικοί φορείς της περιοχής υλοποιούμε στην πράξη το σύνθημα που έχει εξασφαλίσει νίκες στους εργαζόμενους, σε όλο τον λαό: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη γιατί ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Να αποδείξουμε και πάλι ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!», σημειώνουν ο Σύλλογος Γυναικών και το Σωματείο.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου