Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ Ασπίδα προστασίας στο σκοταδισμό είναι να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι στις σάπιες "αξίες"

 

 

Οργή κι αγανάκτηση προκαλούν οι σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στο Twitter σημειώνοντας πως ενοχοποιεί τις γυναίκες θύματα βιασμού. 

Αναφέρει: 

«Μόνο οργή κι αγανάκτηση προκαλούν οι σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου σε βάρος του αδιαπραγμάτευτου δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα, να ενοχοποιήσει τις γυναίκες θύματα βιασμού και πολύμορφης βίας. “Ασπίδα προστασίας” απέναντι στο σκοταδισμό είναι να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι στις σάπιες "αξίες" και την όλο και μεγαλύτερη αντιδραστικοποίηση της ίδιας της καπιταλιστικής κοινωνίας, που συντηρεί και αναπαράγει αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα.»

 
 
 
 
 
Μόνο οργή κι αγανάκτηση προκαλούν οι σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη #Δωδώνης Χρυσόστομου σε βάρος του αδιαπραγμάτευτου δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα, να ενοχοποιήσει τις γυναίκες θύματα βιασμού και πολύμορφης βίας. #βιασμός

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου