Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Περί “αντιφασιστών” της Νέας Δημοκρατίας

 

 Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου:  «Η οργάνωση και η δράση του κόμματος να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού..

 

 

 Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου

«Η οργάνωση και η δράση του κόμματος να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Κάπως έτσι λέει η ΝΔ ότι θέλει να αποτρέψει την κάθοδο ναζιστικών εγκληματικών οργανώσεων στις εκλογές. Δηλαδή, βάζουν μπροστά τα ναζιστικά αποβράσματα επιδιώκοντας να εισάγουν διατάξεις που μπορούν να ερμηνεύονται κατά το δοκούν από τους θιασώτες της μαυρίλας.

Μιλούν για “στοπ” στον ναζισμό την ώρα που πάνε να φέρουν ρυθμίσεις που ζέχνουν την μυρωδιά της φασιστίλας.

Το σύστημα που στα πλαίσια της “ελεύθερης λειτουργίας του (αστικού, βεβαίως – βεβαίως) δημοκρατικού πολιτεύματος” εκτρέφει τον ναζισμό παντού στον κόσμο, εμφανίζεται εν Ελλάδι να παίζει παιχνίδια αξιοποίησης του ναζισμού σε προεκλογική περίοδο.

Επιδίωξη; Να ανοίξει θεσμική κερκόπορτα σε εκείνους που θα ‘θελαν να τύχει “δημοκρατικής” υπόστασης ο πολιτικο-ιστορικός οχετός περί “δυο άκρων”.

Ας τους επαναλάβουμε, λοιπόν, ακόμα μια φορά:

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”. Και επιπλέον ότι η πλειοψηφία του λαού, διαθέτει και μνήμη και κρίση. Γιατί ποιός αλήθεια μπορεί να αμφιβάλλει για τον αντιφασισμό… όλων τους εκεί στη ΝΔ του Βορίδη και του Γεωργιάδη; Αλλωστε στα όσα καταγράφονται στο παλιότερο βιντεάκι που δανειστήκαμε, έχουν επέλθει… αλλαγές. Πχ ο Πλεύρης έγινε υπουργός. Κι ο Μπογδάνος…τέως.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου