Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Το κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ... (SPOT)

 

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ KAI ΟΛΟΙ ΜΑΣ - ΤΩΡΑ ΚΚΕ
 
 

Το κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ...

Το εξηγεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καλώντας μάλιστα να υπάρξουν μετεκλογικά ακόμα μεγαλύτερες συναινέσεις, σε θέματα όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Είπε συγκεκριμένα: «Οι συγκλίσεις μεταξύ των συστημικών κομμάτων στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακά μεγάλες, έχουν γίνει πάρα πολύ μεγάλες συναντήσεις μεταξύ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Και καμιά φορά, η υπερβολική αύξηση της ρητορικής οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν επαρκείς, ουσιαστικές διαφορές, διότι υπάρχουν καταναγκασμοί: Είμαστε μία χώρα ευρωπαϊκή, είμαστε μία χώρα που έχει δημοσιονομικούς περιορισμούς - αρκεί να τους θυμόμαστε για να μην τους ξεχνάμε - είμαστε μία χώρα του ΝΑΤΟ, είμαστε μία χώρα που έχει ανυψώσει σε στρατηγική προτεραιότητα την εταιρική συνεργασία με τις ΗΠΑ, είμαστε μία χώρα η οποία έχει περάσει την εμπειρία της οικονομικής κρίσης και μία χώρα που καταλαβαίνει ότι η φοβική δημοκρατία η ευρωπαϊκή είναι επικίνδυνη, εάν δεν μπορείς να διαφυλάξεις την κοινωνική συνοχή».

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρίσκονταν επίσης ο Γ. Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης και ο Γ. Κατρούγκαλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου