Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συντοπίτισσες, συντοπίτες,

 Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ είναι από αυτούς που χαρακτήρισαν τη φετινή χρονιά. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα δεν υποκύψαμε στον ωμό εκβιασμό και δεν πληρώσαμε το χαράτσι. Η διοίκηση της ΔΕΗ και η κυβέρνηση διαπιστώνοντας τα αδιέξοδα της πολιτικής τους και κάτω από το βάρος της μη είσπραξης σε πάρα πολλές περιπτώσεις ούτε καν των ποσών που αντιστοιχούν στην κατανάλωση του ρεύματος στέλνει το χαράτσι του 2011 στις ΔΟΥ. Αυτό το διαπιστώσαμε στους τελευταίους λογαριασμούς.
 Όμως διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά νέες αυθαιρεσίες. Ενώ σε πάνω από χίλιους λογαριασμούς στο Ωραιόκαστρο πληρώθηκε κανονικά η κατανάλωση του ρεύματος(συν ΕΡΤ-ΔΗΜΟ) χωρίς να πληρωθεί το χαράτσι, η ΔΕΗ εντελώς αυθαίρετα-και παρόλη την κατάθεση των εξώδικων- πήρε από πολλούς μέρος των χρημάτων που κατατέθηκαν για κατανάλωση ρεύματος και τα χρησιμοποίησε για πληρωμή του χαρατσιού. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι να εμφανίζεται στους λογαριασμούς ότι πολλοί από μας χρωστάνε την πληρωμή ρεύματος στη ΔΕΗ παρόλο που έχουμε πληρώσει κανονικά την κατανάλωση του ρεύματος. Παράλληλα η ΔΕΗ μας απειλεί με διακοπή του ρεύματος.
 Το Συντονιστικό ενάντια στο χαράτσι πιστεύει ότι απέναντι στη νέα αυθαιρεσία και το νέο εκβιασμό πρέπει να απαντήσουμε συλλογικά και οργανωμένα.
 Για αυτό σας καλούμε τη Δευτέρα 9-7-2012, στις 7:30 μ.μ., στο χώρο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τον τρόπο της απάντησής μας.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

1 σχόλιο:

  1. Έτσι μπράβο. Συλλογικά θα πετύχετε!

    Καλή δύναμη και με μια νέα νίκη εύχομαι!

    Και το δικό μου πήγε στην εφορία πια. Αλλά τώρα τι θα κάνω, δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή