Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Θαρραλέα Συριζαίικη αναδιανομή του πλούτου…

skitso-anaptyksh-palio-syriza-ploutos-ftwxeia


«Δεν κόβουμε το ΕΚΑΣ γενικώς, κόβουμε σε αυτούς που δεν το δικαιούνται. Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται. Είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και που δεν το δικαιούνται. Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι παρανόμως έπαιρναν το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί».

Αυτήν την έντιμη και θαρραλέα δήλωση έκανε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή και έπεσαν πάνω της να την φάνε!

Γιατί;! Γιατί είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και ψηφοθηρίες για τους παλιόγερους που τσεπώνουν το ΕΚΑΣ αποκρύπτοντας άλλες πηγές πλουτισμού που διαθέτουν κάνοντας τους καστανάδες, τους μπαλονάδες, τους μικροπωλητές και άλλα! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε αήθεις επιθέσεις επειδή τόλμησε να εκφράσει αυτό για το οποίο ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ! Το κόμμα της Αριστεράς ήρθε στην εξουσία μιλώντας για αναδιανομή του πλούτου! 

Έταξε στον κόσμο ότι θα πάρει από τους πλούσιους και θα δώσει στους φτωχούς κι αυτό ακριβώς κάνει. Παίρνει από τους κωλόγερους που γεμίζουν τα σεντούκια τους, τσεπώνοντας παρανόμως το ΕΚΑΣ και αποκρύπτοντας τα υπόλοιπα εισοδήματά τους και δίνει στους αναξιοπαθούντες βιομηχάνους, εφοπλιστές και τραπεζίτες για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν τα μαγαζάκια τους, ώστε να μην πεινάσουν τα παιδάκια τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο θαρρετά οφείλει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του κάνοντας πράξη αυτό που κι ο λεβέντης πολιτικός του συνιστά! Να κόψει δηλαδή τελείως τις συντάξεις! Τι τους θέλουμε τους κωλόγερους! Ας ψοφήσουν! Χώρια που δίνουν από τις συντάξεις στα παιδιά και στα εγγόνια τους χωρίς να το δηλώσουν στην εφορία!

Βρε ουστ παλιοτόμαρα που οι παππούδες παίρνουν παράνομα τις συντάξεις τις οποίες πλήρωσαν με τον ιδρώτα και το αίμα τους. Βρε ουστ κοπρόσκυλα που λέγατε γραφικούς και όργανα της Δεξιάς, όσους φώναζαν ότι θα έρθετε για να τελειώσετε την βρομοδουλειά που δεν μπορούσαν να τελειώσουν οι Πασοκοδεξιοκουβελοκαρατζαρουραίοι!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου