Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Εξελίξεις στη Βενεζουέλα



Είναι φανερό, ότι το αποτέλεσμα το χθεσινό στη Βενεζουέλα, καθόλου (μα … ντιπ καθόλου) δεν άρεσε, στις … ΕΠΑ, στην … ΕΕ, καθώς (φυσικά) και στα εγχώρια παπαγαλάκια του μεγάλου κεφαλαίου!

Οχτώ εκατομμύρια Βενεζουελάνου (πάνω από το 41% του λαού της χώρας) ψήφισαν για την ανάδειξη της Συντακτικής Συνέλευσης, Όργανο μέσω του οποίου, η κυβέρνηση του Μαδούρου να μπορεί σταματήσει τα συνεχή οικονομικά και πολιτικά σαμποτάζ και εμπόδια που βάζει η … «αντιπολίτευση» (κάθε είδους φασισταριό που υποκινείται από τους γνωστούς ιμπεριαλιστικούς φορείς) μη διστάζοντας ακόμα και να αιματοκυλεί την χώρα!

Αν μάλιστα, σκεφτεί κανείς, ότι κάθε είδους ιμπεριαλιστικού «κύκλου» στην ουσία προσπάθησαν να οδηγήσουν την Βενεζουέλα σε ανοιχτό εμφύλιο, το ποσοστό των συμμετεχόντων είναι παραπάνω από θετικό και εντυπωσιακό.

Φυσικά, αμερικάνοι και ντόπιοι αντιδραστικοί, έχουν εξαπολύσει θύελλα ψεύδους και παραπληροφόρησης μέσω των ελεγχόμενων καναλιών, το βλέπουμε και εμείς εδώ, που κανάλια και ιστοσελίδες υιοθετούν με την … πρώτη, τις κάθε είδους τερατολογίες που διοχετεύουν τα φασισταριά της Βενεζουέλας.

Θέλω αγαπητοί αναγνώστες, να σκεφτείτε (να σκεφτούμε όλοι μας) τούτο.

Η κυβέρνηση Μαδούρου, όπως αυτή του Τσάβες, στις ράγες της αστικής δημοκρατίας κινείται! Δεν «κάνει» κανέναν σοσιαλισμό … Πόσο μάλλον κομμουνισμό! Και δέχεται τέτοια ξεδιάντροπη επίθεση!

Τι να πει κανείς … Ας είμαστε έτοιμοι (τρόπος του λέγειν) – κυρίως από τον Τραμπ και τις ΗΠΑ – για κάθε μα κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και με ανοιχτή επέμβαση (στρατιωτική φυσικά)!

Πηγή: faros.wordpress. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου