Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τελικά ο Στάλιν ήταν εγκληματίας!




Τελικά οι Συριζαίοι μπορεί να μην πήγαν στο αντικομμουνιστικό συνέδριο στην Εσθονία για να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού, αλλά αναγνώρισαν τα κομμουνιστικά εγκλήματα από βήματος Ελληνικής βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου ταυτότητας φύλου! Τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να κοιμάται ήσυχη αφού οι Συριζαίοι δεν θα κλονίσουν την αντικομμουνιστική της υστερία, αλλά ίσα – ίσα θα την επαυξήσουν!

Και τι δεν είπαν οι Συριζαίοι για το κυνήγι του Σοβιετικού καθεστώτος σε βάρος των ομοφυλοφίλων, προσπαθώντας όμως, με τον γνωστό οπορτουνιστικό τρόπο, να ξεχωρίσουν από αυτήν την ομοφοβική συμπεριφορά τον Λένιν! Οι τραγικοί παραχαράκτες της ιστορίας, οι σκίστες των μνημονίων που ανακάλυψαν ότι Μαρξ και Ένγκελς αναγνώριζαν τον διαχωρισμό μεταξύ του «βιολογικού» και του «κοινωνικού» φύλου, δεν θα μπορούσαν να αποδειχτούν διαφορετικοί από τον εαυτό τους και να μην κάνουν τέτοιο χυδαίο αντικομμουνισμό.

Χυδαίοι ιδεαλιστές Συριζαίοι που χωρίς ντροπή προσπαθούν να παρουσιάσουν τους θεωρητικούς του υλισμού Μαρξ, Ένγκελς και Λένιν ως ιδεαλιστές! Ο διαχωρισμός του «βιολογικού» από το «κοινωνικό» φύλο είναι ιδεαλισμός γιατί απορρίπτει την συνείδηση ως αντανάκλαση της φύσης και δέχεται την φύση ως αντανάκλαση της συνείδησης! Έτσι δεν υπάρχουν άντρες ή γυναίκες στην πραγματικότητα αλλά διαμορφώνονται από το τι θα βάλει ο καθένας στο μυαλό του! Είναι δυνατόν να συμφωνούσαν ποτέ ο Λένιν, ο Μαρξ και Ένγκελς με τέτοιες ιδεαλιστικές βλακείες;!

Οι Συριζαίοι διαπράττουν μια ακόμα λαθροχειρία με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου ταυτότητας φύλου παρουσιάζοντας τους μεγάλους κλασικούς ως ιδεαλιστές! Μπορεί κάποιοι από τους Συριζαίους να το κάνουν αυτό από άγνοια και βλακεία, είναι όμως σίγουρο ότι κάποιοι γνωρίζουν πως προσπαθούν να αλλάξουν φιλοσοφικό στρατόπεδο στους κλασικούς εκατό χρόνια μετά τον θάνατό τους!

Οι Συριζαίοι με το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου παίρνουν θέση καθαρά με τον ιδεαλισμό! Αυτό όμως δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να το κάνουν εν ονόματι των κλασικών! Ας τους αφήσουν ήσυχους! Έτσι κι αλλιώς οι Συριζαίοι των μνημονίων και των αντιλαϊκών νόμων λερώνουν τους κλασικούς και μόνο που τους πιάνουν στο στόμα τους!

Τέλος και επειδή ένας Συριζαίος κυβερνητικός παράγοντας κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου ταυτότητας φύλου δήλωσε ότι «είμαστε με την Οκτωβριανή επανάσταση και όχι με τον Στάλιν» θα είχαν την ευγενή καλοσύνη οι Συριζαίοι να μας απαντήσουν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με ποιον ήταν;! Ήταν με τον Στάλιν ή με τον Χίτλερ ή δεν ήταν με κανέναν από τους δυο γιατί και οι δύο ήταν φασίστες;!

Χαρίδημος Πένσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου