Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο σε νέα έκδοση 40 σελίδων


ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ




Από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη ανοίγει μια νέα σελίδα για τον «Ριζοσπάστη». Η ύλη που φιλοξενείται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» ενισχυμένη, με περισσότερες σελίδες, εντάσσεται στη νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.

Ένας πιο ενισχυμένος «Ριζοσπάστης», καλύτερο εφόδιο στις μάχες που δίνει το Κόμμα. Επιδίωξη ο «Ριζοσπάστης» να αναβαθμιστεί, να ανεβάσει την ποιότητά του περιέχοντας πιο πλούσια ύλη από αυτήν που έβρισκαν μέχρι τώρα οι αναγνώστες του στην κυριακάτικη έκδοση, εμπλουτισμένη και με άλλα θέματα της επικαιρότητας, αφού θα ενσωματώσει και ένα μέρος της ύλης που τώρα δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο. Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για τους εργαζόμενους, για τις γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη κ.ά.


Στόχος η άνοδος της κυκλοφορίας και της αξιοποίησης της 
εφημερίδας. Σκοπός αυτής της αλλαγής είναι η ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας. Στο εξής, η εξόρμηση με τη νέα έκδοση του «Ριζοσπάστη» θα ξεκινάει σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, αυξάνοντας τις δυνατότητες και τα περιθώρια να οργανωθεί καλύτερα και πλατύτερα η διακίνηση του φύλλου, να φτάσει σε περισσότερα εργατικά - λαϊκά σπίτια, σε περισσότερους χώρους δουλειάς, σε περισσότερους νέους, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενους.

Υπάρχει θετική πείρα που δείχνει δυνατότητες. Το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος της διακίνησης της εφημερίδας τις Κυριακές γίνεται απευθείας με ευθύνη των Κομματικών Οργανώσεων (κυρίως σε Αττική και σε άλλες μεγάλες πόλεις) απέδειξε ότι πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες για πλατύτερη διάδοση του «Ριζοσπάστη».

«Τετρασέλιδα» κάθε μέρα. Η αλλαγή αυτή δίνει τη δυνατότητα να ενισχυθεί και η ύλη του καθημερινού φύλλου. Έτσι, τα γνωστά «τετρασέλιδα» γίνονται πια καθημερινά. Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη θα δημοσιεύεται το τετρασέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση» και κάθε Παρασκευή το τετρασέλιδο «Διεθνή και Οικονομία», ενώ, όπως συμβαίνει και σήμερα, τα «τετρασέλιδα» «Νεολαία» τις Τετάρτες και «Εργαζόμενοι και Κοινωνική Συμμαχία» τις Πέμπτες.

Η νέα έκδοση ξεκινάει από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη. Με μεγαλύτερη μαχητικότητα, ο «Ριζοσπάστης» πάντα στην πρώτη γραμμή, στον αγώνα για το δίκιο των εργαζομένων, των λαϊκών δυνάμεων, για την προώθηση των στόχων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την Κοινωνική Συμμαχία, για τη μόνη προοπτική που αξίζει στους εργαζόμενους, στο λαό, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου