Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:Για τη συμμετοχή του διευθυντικού μηχανισμού στις γραμμές της ΟΙΥΕ(ΦΩΤΟ)


Η ισχυρή εργοδοτική δύναμη της συνδικαλιστικής μαφίας από την ομάδα Βασιλόπουλου κάνει μέσω των social media (πώς αλλιώς άλλωστε!), μαθήματα δημοκρατίας και επιτίθεται στο ΠΑΜΕ.
Ενιαία η συνδικαλιστική μαφία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την ουσία κάνει τα στραβά μάτια, ψεύδεται, προσπαθεί να προσπεράσει τις καταγγελίες για τη συμμετοχή εκατοντάδων διευθυντών και στελεχών των επιχειρήσεων στις γραμμές των σωματείων.
Ας μην ανοίγονται παραπέρα… Αν θεωρούν ότι όλα όσα έχουν γραφτεί για το βρώμικο ρόλο τους και τον εναγκαλισμό τους με την εργοδοσία ως ένα σώμα και μια ψυχή δεν στοιχειοθετούνται πέρα από τα στοιχεία που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και με επιπλέον αποδεικτικό υλικό, έχουν λαθέψει!
Η γενική πείρα δεκαετιών σε όλον τον κόσμο, αλλά και στη χώρα μας δείχνει πως οι διευθυντικοί μηχανισμοί αποτελούσαν τα μαύρα σκυλιά της εργοδοσίας που έλεγχαν, απαγόρευαν και δημιουργούσαν εμπόδια στη συμμετοχή των εργατών στα σωματεία τους.
Ποιος θα περίμενε το 2019 οι εργάτες να ελέγχουν την αθρόα είσοδο των διευθυντών τους στα εργατικά σωματεία; Οι δεκάδες διευθυντές (όχι οι υπεύθυνοι των αλλαντικών στα ψυγεία των super market που αναφέρει η συνδικαλιστική μαφία) που συμμετείχαν στις εκλογές των εργοδοτικών μηχανισμών τους, έχουν αποτυπωθεί με ονοματεπώνυμο και εικόνα! Ο εξαναγκασμός σε συμμετοχή των εργατών σε αρχαιρεσίες σωματείων που δεν γνώριζαν, από προσωπάρχες και επόπτες, έχει επίσης όνομα και εικόνα.
Παρακάτω δίνουμε στη δημοσιότητα ένα απλό δείγμα για το πώς ψήφιζαν τα στελέχη των επιχειρήσεων στα "εργατικά σωματεία" πλάι σε εργαζόμενους, πώς σήμερα δηλαδή μπροστά στα συνέδρια της ΟΙΥΕ και της ΓΣΕΕ που τάχα διέλυσαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δημιουργούνται συσχετισμοί με επίκεντρο την εργοδοτική συμμετοχή, πώς μπαίνει η εργοδοσία με φυσική παρουσία μέσω των ανθρώπων της στο εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα
Τα σχόλια περιττά…Και έπεται συνέχεια!
Η φωτογραφία που δίνει στη δημοσιότητα η
Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου