Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Δήλωση για παραίτηση υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ



Σε δήλωσή του σχετικά με την παραίτηση υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου από το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επισημαίνει τα εξής: 

«Δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, υπάρχουν και τέτοια ακροδεξιά φυντάνια, όπως ο Παύλος Μπογιαννίδης στην ΠΕ Ημαθίας. Άλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός που στην κυβέρνηση είχαν συνεταίρο το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ, που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν δίπλα στους χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο και σε άλλες εκδηλώσεις.

Σήμερα 9η Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών ενάντια στους ναζί και τους φασίστες, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνοντας ότι τάχα δεν ήξερε τις απόψεις του υποψηφίου του, έκανε δεκτή την παραίτηση του τελευταίου μόνο μετά από τη γενική κατακραυγή. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα και από αυτό το αποκαλυπτικό γεγονός βγάζουν συμπεράσματα για τα δήθεν προοδευτικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά που φιλοξενεί μες στα ψηφοδέλτιά του. Η μόνη πραγματική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό θα δοθεί με ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια, με την ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να γκρεμιστούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από την τρίτη θέση».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου