Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις πληγείσες από την καταιγίδα περιοχές (AUDIO)





Περιοδεία στις πληγείσες από την καταιγίδα περιοχές της Χαλκιδικής, πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 11 Ιούλη κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του Κόμματος και τον Βασίλη Ρέβα, περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, το κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Δημαρχείο των Μουδανιών όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο και το υπουργικό κλιμάκιο για την κατάσταση που επικρατεί. Αμέσως μετά ξεκίνησε η περιοδεία, με τα στελέχη του Κόμματος να βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές και στο πλευρό των πληγέντων, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Επισημαίνεται ότι κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζαχαριάδη, στέλεχος του Κόμματος, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες από την καταιγίδα περιοχές της Χαλκιδικής.

Η δήλωση του Γ. Δελή

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Δελής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χθεσινοβραδινή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή αποκάλυψε πολύ σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, προβλήματα τα οποία έρχονται και επανέρχονται κάθε χρόνο με την εκδήλωση ανάλογου καιρικού φαινομένου. Επίσης, τόνισε ότι το ζήτημα της έγκαιρης προειδοποίησης θα πρέπει να αποτελέσει βασικό στοιχείο της πρόληψης, έτσι ώστε να ενημερώνονται όλοι οι άνθρωποι, είτε Έλληνες είτε τουρίστες. 

Πρέπει να γίνουν, συνέχισε, άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης, άμεση καταγραφή των ζημιών, καθώς και να προχωρήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.  Θα πρέπει, κατέληξε ο Γ. Δελής, και ο λαός της περιοχής να διεκδικήσει βασικά ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και τη συντήρησή τους προκειμένου να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία σε ανάλογα τέτοια καιρικά φαινόμενα.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου