Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Εκτός πραγματικότητας...


«...Η ηγεσία του ΚΚΕ επιβεβαίωσε ότι έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματική πολιτική και κοινωνική σύγκρουση, από τις πραγματικές και καθημερινές αγωνίες και προσδοκίες των στρωμάτων που επιδιώκει να εκφράζει, αρνείται να αναγνωρίσει τη δυνατότητα θετικών μετασχηματισμών εντός του υπάρχοντος παγκόσμιου πλαισίου, και επιμένει να μεταθέτει την επίλυση όλων των προβλημάτων των λαϊκών τάξεων σε ένα μακρινό μέλλον, του οποίου οι προϋποθέσεις έλευσης είναι άγνωστο πώς θα δημιουργηθούν...». Η παραπάνω ανάλυση προέρχεται από την πολιτική απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το εκλογικό αποτέλεσμα.
  • Αυτά τα λέει ένα κόμμα που διατήρησε, συνέχισε και επέκτεινε την πολιτική των μνημονίων, τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις, ψηφίζοντας ένα ακόμα μνημόνιο, για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.
  • Αυτά τα λέει ένα κόμμα που δούλεψε ψιλό γαζί τον λαό, τάζοντας «φιλολαϊκές» λύσεις εντός συστήματος και μάλιστα υλοποιώντας την αντιλαϊκή επίθεση.
  • Τα λέει ένα κόμμα που έβαλε πλάτη πολύ περισσότερο από τους προκατόχους του στη συντηρητικοποίηση του λαού, στην υπονόμευση του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Το κόμμα που απολαμβάνει τις δάφνες που του έχουν απονείμει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, η «διαβολικά καλή» αμερικανική πρεσβεία και κάθε λογής ιμπεριαλιστικά επιτελεία...
  • Αυτό το κόμμα που έστρωσε με την πολιτική του τη συκοφάντηση των αξιών και των αγώνων του λαϊκού κινήματος, της αριστεράς, το δρόμο στη ΝΔ που ήρθε φουριόζα να επιταχύνει...

Αλήθεια ποιος είναι εκτός πραγματικότητας;

Τέλος, όσον αφορά τις επισημάνσεις ότι «είναι θετικό ότι το ΚΚΕ διατήρησε τις δυνάμεις του γιατί θα χρειαστούν στους αγώνες ενάντια στη νεοφιλελεύθερη επίθεση της ΝΔ», που λένε παρακάτω, ας αφήσουν τα σάπια. Το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντι στις αστικές κυβερνήσεις, στις κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, έτσι θα κάνει απέναντι και στη ΝΔ, όπως πολέμησε και την κυβέρνηση που συγκρότησαν με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ ...
 
Μην χτυπάνε ανοιχτές πόρτες. 
 
Οσον αφορά τα «αντιδεξιά μέτωπα» που θέλουν να στήσουν ας ψάξουν αλλού...
 

2 σχόλια:

  1. Γιατί Ασχολείσθαι με τους Λακεδοραγιάδες ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ Τους Εθνικοπροδότες ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ;

    "ΔΑΥΤΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΕΚΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ... ΑΛΛΑ "ΔΑΥΤΟΙ" ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ!

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΕΙΝΑΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

    ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΑΙ!

    ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΧΑΝ/ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ/LEADERS! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!

    Η ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ FOR NEXT EVER 99 YEARS ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΙ!

    ... προσέξτε ΜΟΝΟΝ Τις Επιχειρηματολογίες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΝΗΤΙΚΩΝ!

    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ: SOYGAMO TOAGAMISOY (στα γιαπωνέζικα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... και επειδή και ο Αριστοτέλης δεν πήγενε "πίσω" στα γιαπωνέζικα είμαστε σίγουροι ότι για το σημερινό Κυβερνητικό "Σχήμα" θα λέγε: XinoXino TakaTaka (πάντα στα γιαπωνέζικα)!

      Θυμίσουμε επίσης ο Μοναδικός που δεν ήξερε ξένες γλώσσες ούτε γιαπωνέζικα είτανε ο Ηράκλειτος! Για Ευνόητους Λόγους ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ (στα Ελληνικά) Τί θα έλεγε για το Σήμερα της Χώρας και το Σημερινό Κυβερνητικό Σχήμα!

      Διαγραφή