Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

H απολογία του Νίκου Μπελογιάννη,για να θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.Νέος πρόεδρος της Βουλής με 283 ψήφους ( ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΚΙΝΑΛ+ΜΕΡΑ25+ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) ο Κ.Tασούλας, ο άνθρωπος που δικαίωσε την εκτέλεση Μπελογιάννη.
Η απολογία του Νίκου Μπελογιάννη είναι η καλύτερη απάντηση στα περί "κομμουνιστικής δικτατορίας" που είχε αναφερθεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής.
Κατά τη γνώμη μας η έμμεση επιδοκομασία της εκτέλεσης Μπελογιάννη από όλους τους "αριστερούς" δείχνει από την πρώτη στιγμή , την πρώτη κιόλας μέρα, απροκάλυπτα, ότι το ΚΚΕ και μόνο είναι ο πραγματικός αντίπαλος τους. Όσοι πρώην ψηφοφόροι  του ΚΚΕ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ,για να μην έρθει η Δεξιά, ας ξέρουν ότι τελικά δεν ψήφισαν αντιδεξιά , αλλά αντιΚΚΕ. Δείχνουν λοιπόν τις πραγματικές τους προθέσεις. Δε θα μας παραξενέψει αν υιοθετήσουν οποιαδήποτε αντικομμουνιστική ρητορική ή και πρακτική. Ήδη έχει στο  ενεργητικό του ο ΣΥΡΙΖΑ την υπογραφή του κατάπτυστης διακήρυξης - μνημείο αντικομμουνισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ,κ.α. 

Ξέρουμε όλοι  ότι οι κομμουνιστές , οι άνθρωποι που θεωρούσαν τον εαυτό τους αριστερό, παρόλες τις διαφορές και τις διαμάχες , τα ονόματα: Μπελογιάννης, Πλουμπίδης, Βελουχιώτης, ήταν ότι ιερότερο είχαμε σαν κληρονομιά. ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΛΟΙΠΌΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ. ΚΕΝΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ. ΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ


2 σχόλια:

 1. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ LEADERS/ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (για την Ελλάδα βλ. Χούντα του 67 - ΚΥΠΡΟΣ του 74 - ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟ/ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΡΆΚΗ - ΣΚΟΠΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! - ΜΝΗΜΟΝΙΑ FOR NEXT EVER 99 YEARS!!!

  .... ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ .... ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ κ.α.!!!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!


  .... καλημέρα στην σκοτοδίνη Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ LEADERS/ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (για την Ελλάδα βλ. Χούντα του 67 - ΚΥΠΡΟΣ του 74 - ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟ/ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΡΆΚΗ - ΣΚΟΠΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! - ΜΝΗΜΟΝΙΑ FOR NEXT EVER 99 YEARS!!!)!

  .... ΜΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ .... ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ κ.α.!!!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!


  .... καλημέρα στην σκοτοδίνη Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή