Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί από την ΕΛΑΣ σε τέσσερα κτίρια στην περιοχή των Εξαρχείων που τελούσαν υπό κατάληψη, εντοπίστηκαν συνολικά 143 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ προσήχθησαν τρία άτομα.

Ενα βολικό αποπροσανατολιστικό επικοινωνιακό σόου.

Από τη μια η κυβέρνηση που με το νόμος και τάξη σε διάφορες παραλλαγές (για να δείξει ότι κάτι κάνει, σε αντίθεση με τους προηγούμενους) ακροβατεί επικίνδυνα, χαϊδεύει επικίνδυνα αντανακλαστικά, ενισχύει το ρατσισμό.


Από την άλλοι, αυτοί που τέσσερα χρόνια εφάρμοζαν την Ευρωπαϊκή πολιτική πιστά, οι υπεύθυνοι για τις αποθήκες ψυχών ανά την Ελλάδα, τα γιουσουφάκια του ιμπεριαλισμού και συνυπεύθυνοι στο μακέλεμα λαών, εξανίστανται σήμερα για τους μετανάστες που «ξεσπιτώνονται» από τα Εξάρχεια.

Και από κοντά και οι «χρήσιμοι» επαναστάτες που – όπως πάντα – κυνηγάνε τον ντορό, όταν οι «λύκοι» συνεχίζουν να κατασπαράσσουν τα θύματά τους και κομπάρσοι στα επικοινωνιακά σόου.

Η προστασία των προσφύγων δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι έργο ΜΚΟ (μηχανισμοί στημένοι από τους θύτες), συλλογικοτήτων κλπ.

Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους πρόσφυγες όσο μένουν στη χώρα μας.Να έχουν δικαίωμα οι πρόσφυγες να πάνε στη χώρα που θέλουν.
Αυτά θα κριθούν στους δρόμους (όχι των Εξαρχείων) όπου μαζί με αυτά μπαίνει το ζήτημα των πολέμων και της εκμετάλλευσης.

Οι επιχειρήσεις – “σκούπα ” δεν έχουν επίσης  στόχο να χτυπήσουν, ούτε στο ελάχιστο, την κοινωνική εγκληματικότητα, το πραγματικό έγκλημα, τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών και όπλων, τη μαφία, τους εγκληματίες του Ποινικού Δικαίου. Ολοι αυτοί αποτελούν μέρος του κοινωνικού συστήματος,  το οποίο τους γεννά, τους θρέφει και, με πολυποίκιλους μηχανισμούς, τους προστατεύει.