Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Απάντηση στο παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στην Θεσσαλονίκη



Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα το παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, η πλειοψηφία του ΕΚΘ, που έχει καθίσει στο σβέρκο των εργαζομένων παριστάνοντας τους αντιπροσώπους της, ασχολείται με τρεις βασικές δουλειές αυτήν την περίοδο:

-- Να σπέρνει απογοήτευση και μοιρολατρία στους εργαζόμενους, τη λογική του "τίποτα δεν γίνεται", ή, ακόμα χειρότερα, να μεγαλώνουν τα κέρδη των αφεντικών "για να έχουμε και αυτά τα λίγα".

-- Να... περιμένει να δει "τι θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ", που ήδη έχει φέρει μια σειρά εμβληματικών αντιλαϊκών μέτρων.


-- Και να επιτίθεται στο ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ, με κάθε τρόπο να προσπαθεί να επιτεθεί στα συνδικάτα και τους αγωνιστές εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη για ένα ταξικό, μαζικό, ενωτικό εργατικό κίνημα, ενάντια στις ορέξεις των εργοδοτών.

Για να τα καταφέρουν, επιστρατεύουν μεθόδους του δασκάλου τους, Γκέμπελς, με ψευτιές και συκοφαντίες ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, ενάντια σε αγωνιστές. Ετσι, κυκλοφορεί ένα non paper σε ΜΜΕ με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για την παρέμβαση των εκλεγμένων μας στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΘ στις 19/9/19. Τους καλούμε να αφήσουν την παραχάραξη και τις βρωμιές και να ασχοληθούν λίγο και με την απεργία που κατά τ' άλλα αποφάσισαν.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν την συνδικαλιστική μαφία.

Έξω οι εργατοπατέρες από τα συνδικάτα.

Όλοι στην απεργία στις 2/10, στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου με το ΠΑΜΕ.

ΥΓ. Το κατάπτυστο δημοσίευμα διακινείται από τον γνωστό ιδιοκτήτη επιχειρήσεων - "συνδικαλιστή" - εργοδότη Καραγεωργόπουλο, υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ

Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου