Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Με φιέστες και δωρεές κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία

 

  Πηγή: Eurokinissi

 

Με φιέστες και δωρεές επιχειρεί να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την άθλια κατάσταση που έχουν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, στα δημόσια νοσοκομεία, η κυβέρνηση της ΝΔ. Σήμερα, το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης, για να παραστεί σε φιέστα εγκαινίων 18 νέων κλινών ΜΕΘ που έκανε ως δωρεά η Επιτροπή "Ελλάδα 2021".

Σε δηλώσεις του εκθείασε την πρωτοβουλία της Επιτροπής ενώ παρουσιάζοντας το μαύρο – άσπρο, ισχυρίστηκε ότι «η δωρεά αυτή εντάσσεται σε ένα συνολικό πρόγραμμα πολύ γρήγορης υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ως προς τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας», την ώρα που τα κρεβάτια ΜΕΘ δεν επαρκούν και οι λίστες αναμονής για τους ασθενείς μεγαλώνουν καθημερινά με δραματικούς ρυθμούς.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς, καλώντας ειδικά τους πιο ηλικιωμένους να μη διστάζουν να εμβολιαστούν, κι ενώ η διαδικασία εμβολιασμών, παρουσιάζει σοβαρές καθυστερήσεις, λόγων των παζαριών και των ανταγωνισμών που διεξάγονται μεταξύ των φαρμακευτικών κολοσσών για τα κέρδη τους. 

Υπενθυμίζεται πως το πρωί, υγειονομικοί κι εργαζόμενοι άλλων κλάδων υποδέχθηκαν αγωνιστικά τον πρωθυπουργό. 

Αργότερα, η κυβέρνηση έστησε φιέστα και για τα εγκαίνια δύο κάθετων οδικών αξόνων της Εγνατίας, του άξονα Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και του άξονα Δράμας - Αμφίπολης, έργα που κατασκευάζονται με τη μέθοδο των ακριβοπληρωμένων από το λαό ΣΔΙΤ, για να υπηρετήσουν τα θέλω εμπορικού, διαμετακομιστικού και τουριστικού κεφαλαίου, εξ ου και ο πρωθυπουργός μίλησε για «έργα με ισχυρό αποτύπωμα στις μεταφορές, στον τουρισμό και στην οικονομία». Ενώ προκαλώντας, μετά από χρόνια που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έχουν αφήσει το περιφερειακό οδικό δίκτυο στο «έλεος», και οι μεγάλοι οδικοί άξονες είναι απλησίαστοι για το λαό ισχυρίστηκε πως «Όταν μειώνονται οι φυσικές αποστάσεις, μειώνονται και οι κοινωνικές. Και πιστεύω ότι και για τη Δράμα, αλλά και για την Έδεσσα, εδώ και πολλά χρόνια ίσχυε η φράση "τόσο κοντά αλλά τόσο μακριά". Το «τόσο κοντά» λοιπόν, πια, θα γίνει όσο κοντά θα μπορούν να επικοινωνούν αυτές οι δύο πόλεις με σύγχρονους δρόμους έτσι ώστε να σπάσει και η απομόνωση των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων, οι οποίες είχαν μείνει πίσω ως προς το οδικό δίκτυο που τις συνέδεε με τη Θεσσαλονίκη και την Εγνατία Οδό.»

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου