Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΠΑΤΡΑ : ''ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ''. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΟ ''ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΧΕΤΟ'' ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

 


 
Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει ότι ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στο αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά και του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, να επισκεφθούν το Δημαρχείο και να συζητήσουν  με τη Δημοτική Αρχή και τους επικεφαλείς των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, απάντησε: «Θα δεις ΜΟΝΟ εμένα και με τους άλλους να πας να πιείς καφέ εκτός Δημαρχείου!»
 
 
 

Η ανακοίνωση του κ. Παπαδημάτου με τίτλο  «Ο Τσάρεβιτς ΚΚΕδάρχης Πελετίδης της Πάτρας!» έχει ως εξής:


«Για ακόμη μια φορά ο «Δήμαρχος των δημοτών της Πάτρας» εξευτελίζει και υποβαθμίζει στα μάτια των τρίτων την πόλη μας.
Στην πρόσφατη επίσκεψη της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, κυρίας Φώφης Γεννηματά, που συνοδευόταν, μάλιστα, και από τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, κ. Γεώργιο Παπανδρέου, ο κ. Πελετίδης σε αίτημά τους να επισκεφτούν το Δημαρχείο της πόλης και να συζητήσουν με τη Δημοτική Αρχή και τους επικεφαλείς των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, απάντησε: «Θα δεις ΜΟΝΟ εμένα και με τους άλλους να πας να πιείς καφέ εκτός Δημαρχείου!».

Για ακόμη μια φορά ο «Δήμαρχος των δημοτών της Πάτρας» αρνήθηκε την επίσκεψη θεσμικών παραγόντων της ελληνικής Πολιτείας.
Η
ντροπή, η αγένεια και η… βλαχογρεβενοπολιτική θα πρέπει να εφαρμοστούν από τον Πελετίδη είτε στον Περισσό είτε στο χωριό του!
Στην Πάτρα, την πόλη την κοσμοπολίτικη, με την αστική ευγένεια και με τις επί 10ετίες προσβάσεις της, μέσω του Λιμανιού και του εμπορίου, σε όλες τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, δεν αρμόζει και δεν επιτρέπεται ο διασυρμός, από τον (τελικά μόνον κατ΄ ευφημισμόν) Δήμαρχό της.
Γνωρίζω ότι τα αυτιά του Πελετίδη, μιας και του αρέσει η «μαλλιαρή» γλώσσα, δεν ιδρώνουν,
όμως θα έρθει η στιγμή που οι δημότες της Πάτρας θα του τα βουλώσουν!

Για άλλη μια φορά ΝΤΡΟΠΗ !!!».

 

 

Η απάντηση του Δήμου Πατρέων έχει ως εξής. 

Το παραλήρημα της δημοτικής παράταξης της ΝΔ πρέπει να καταδικαστεί από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό άνθρωπο της πόλης μας.

Η δημοτική παράταξη της ΝΔ με μια ανακοίνωση οχετό καταφέρεται κατά της Δημοτικής Αρχής με χοντροειδέστατα ψεύδη και γλώσσα χαμαιτυπείου κατηγορώντας την για.....θεσμική απρέπεια. Αφορμή αποτέλεσε, αυτή τη φορά, αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ κυρίας Γεννηματά προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για συνάντηση μαζί του, κατά τη σημερινή επίσκεψή της στην Αχαΐα. Η παράταξη της ΝΔ παριστάνοντας τον πολιτικό κηδεμόνα του ΚΙΝΑΛ (!!!) καταφεύγει σε προβοκάτσιες που θυμίζουν περασμένες δεκαετίες έξαλλου αντικομμουνισμού, για να επιτεθεί στη Δημοτική Αρχή. Ενημερώνουμε κάθε σοβαρό και καλοπροαίρετο δημότη ότι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αποδέχτηκε αμέσως το αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ για συνάντηση. Η συνάντηση ωστόσο δεν έγινε διότι η κυρία Γεννηματά τελικά δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά της επίσκεψη στο Δημαρχείο. Αυτό ενημερώθηκε αρμοδίως το Γραφείο του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος Πατρέων δεν έχει καμία αρμοδιότητα στον καθορισμό του προγράμματος του κάθε πολιτικού αρχηγού που επισκέπτεται την Πάτρα. Το πρόγραμμα των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών το οργανώνουν οι υπεύθυνοι των κομμάτων τους. Ο Δήμαρχος Πατρέων όλα αυτά τα χρόνια δεν αρνήθηκε σε κανέναν πρωθυπουργό, πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές να συναντηθεί μαζί τους, πλην της Χρυσής Αυγής. Οι ακροδεξιές κραυγές και το αντικομμουνιστικό παραλήρημα της δημοτικής παράταξης της ΝΔ πρέπει να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό άνθρωπο της πόλης μας..... ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Υ.Γ. Η επιλογή χρώματος στον λίβελο Παπαδημάτου έγινε λόγω της αγάπης και της ροπής μελών και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ιστορίες γιά αγρίους καθώς και σε Ρόζ ιστορίες γενικώς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου