Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Η κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε μέτρα ενίσχυσης της Υγείας αλλά μέτρα που διαχωρίζουν τον λαό (VIDEO)

 

Γ.ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ «OPEN»


Το βρώμικο παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση μετακυλίοντας τις δικές της εγκληματικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, στους εργαζόμενους και τον λαό, κατήγγειλε ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Open» το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου.

Τόνισε πως η κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, κανένα μέτρο για τα μέσα μεταφοράς, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια.

Αντίθετα, ανακοίνωσε μέτρα που διχάζουν τους εργαζόμενους και τους επιβαρύνουν με το κόστος των τεστ, με αποτέλεσμα ένας φοιτητής ή εργαζόμενος να καλείται να πληρώσει 80 ευρώ τον μήνα για να πάει στα μαθήματά του και τη δουλειά του αντίστοιχα. 

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό, που είναι ένα σημαντικό δικαίωμα και όπλο κατά της πανδημίας ως μέσο διαχωρισμού των εργαζομένων και ενίσχυσης των ανορθολογικών θεωριών, οι οποίες αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο στην πολιτικής εμπορευματοποίησης και πελατείας στους ιδιωτικούς ομίλους και τους επιχειρηματίες της υγείας. 

Αναφέρθηκε επίσης στην κατάρρευση των συστημάτων υγείας σε όλες τις χώρες της ΕΕ αλλά και των ΗΠΑ, που γέμισαν με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, ως αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησής τους. 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου