Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Δολοφονική επίθεση φασιστοειδών κατά μελών του ΚΚΕ και ΚΝΕ (Ντοκουμέντα)

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Από την ώρα της επίθεσης στην πλατεία 
Από την ώρα της επίθεσης στην πλατεία

Ομάδα περίπου 15 φασιστών, οπλισμένοι με αλυσίδες, τέιζερ και φορώντας κράνη διέπραξαν πριν από λίγο δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν μαζική εξόρμηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, με το κάλεσμα της ΚΕ και την πρόσκληση για τη συγκέντρωση που διοργανώνεται τις επόμενες μέρες. 

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά 4 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Σε δήλωσή της (δείτε παρακάτω) η αυτόπτης μάρτυρας, Νικολέτα Θεογνώστου εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του δήμου Μελά καταγγέλλει ότι οι φασιστικές ομάδες με ευθύνη των κυβερνώντων αλωνίζουν εδώ και μέρες στη Σταυρούπολη χωρίς να τους πειράζει κανείς. 

Την ώρα της επίθεσης στην πλατεία

Η ομάδα των φασιστών που επιτέθηκαν σε μέλη των ΚΚΕ - ΚΝΕ

Ο δεξιά εικονιζόμενος είναι από την ομάδα φασιστών

Ο εικονιζόμενος στο κέντρο της φωτογραφίας είναι ο επικεφαλής των σημερινών επιθέσεων σήμερα και στο σχολείο

 
 
 
 

 

902gr

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

  Καταγγέλλουμε την νέα δολοφονική επίθεση φασιστοειδών, με αλυσίδες, taser και άλλα όπλα, αυτή τη φορά ενάντια σε μέλη της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην Ηλιούπολη.

  Καταγγέλλουμε, επίσης, την εξοργιστική στάση των κυβερνώντων και της Αστυνομίας, που εδώ και πέντε μέρες αφήνουν τους φασίστες εγκληματίες να επιτίθενται με λύσσα σε όποιον σηκώνει κεφάλι, σε όποιον παλεύει για μια καλύτερη ζωή, σε όποιον διαφωνεί με το δηλητήριο που χύνουν.

  Καλούμε το λαό της Δυτικής Θεσσαλονίκης, όλους τους εργαζόμενους να δώσουν αποφασιστική απάντηση στα εγκληματικά φασιστικά στοιχεία, να μην τους αφήσουν τόπο να σταθούν.

  Το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα θα δώσει για ακόμη μια φορά την απάντηση που αξίζει στα σκυλιά του συστήματος.

  Να δοθεί μαζικό μήνυμα καταδίκης στο φασισμό και τα στηρίγματά του, στην μεγάλη συναυλία των εργατικών σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων, την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

  ΠΑΜΕ Γρ. Θεσσαλονίκης

  gkagkarin.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή