Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» Προτροπές ακόμα και για δολοφονίες με «κείμενο υπογραφών»



Νέα στοιχεία σχετικά με τους λεγόμενους «θεματοφύλακες», τις ακροδεξιές ομάδες που προπαγανδίζουν ενάντια στους εμβολιασμούς, έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», στο μικροσκόπιο αστυνομικών και δικαστικών αρχών βρίσκεται μία «ιερή δήλωση» - όπως τη λένε - των αρνητών της πανδημίας, η οποία περιλαμβάνει απειλές ακόμα και για επιθέσεις με όπλα εναντίον πολιτικών, δικαστών, στρατιωτικών, αστυνομικών αλλά και πολιτών που έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνους.

Το κείμενο αυτό είναι διαθέσιμο στην κεντρική σελίδα των «θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος» και σε αυτό αναφέρεται ότι όποιος υπογράφει το κείμενο δηλώνει πως έχει το δικαίωμα, όπως αναφέρεται αυτολεξεί, να «πυροβολεί» και να «εκτελεί»! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τη δήλωση υπογράφουν συνολικά 2.000 άτομα.

Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Αναφορά - Καταγγελία». «Ιερή δήλωση ενεργοποιήσεως και εφαρμογής του άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων», γράφει η πρώτη πρόταση. Στην πρώτη από τις 20 σελίδες υπάρχει ειδικό πεδίο όπου οι υπογράφοντες μπορούν να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία τους, ακόμα και το ΑΦΜ ή το θρήσκευμά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο αυτό διακινήθηκε για πρώτη φορά το 2012 και πλέον έχει επικαιροποιηθεί, με αναφορές στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και στο ρεύμα προσφύγων που δέχτηκε η χώρα από το 2015 μέχρι το 2020. Στην τελευταία του μορφή, την οποία έλαβε τον Δεκέμβρη του 2020, το κείμενο εστιάζει στην εμβολιαστική εκστρατεία και στην πανδημία.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι οι 2.000 πολίτες που έχουν υπογράψει την «ιερή δήλωση» την έχουν καταθέσει σε δεκάδες αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα! Και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία. Για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα που αφορά τα αδικήματα της διέγερσης σε ανυπακοή, της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εστιάζει τις έρευνές της σε τέσσερις ομάδες, στις οποίες μάλιστα έχουν προσχωρήσει θύλακες της Χρυσής Αυγής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σκοταδιστικός ανορθολογισμός των ομάδων αυτών είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία και συναντιέται με τον ανορθολογισμό της κυβέρνησης, που ισχυρίζεται ότι χωρίς γιατρούς - νοσηλευτές, χωρίς υποδομές και εξοπλισμό των δημόσιων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας μπορούν να αντιμετωπιστούν οι λαϊκές ανάγκες στην Υγεία.

Οι λεγόμενοι «αντιεμβολιαστές», οι οποίοι μάλιστα έχουν βαφτιστεί και «κίνημα» από το ΜΜΕ, είναι ένας βολικός «αντίπαλος», που αξιοποιείται για να κρύβονται οι ευθύνες της εγκληματικής πολιτικής των αστικών κυβερνήσεων.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου