Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Διαμαρτυρία σήμερα ενάντια στον πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας χαμηλοσυνταξιούχου

 

Φωτό αρχείου 
Φωτό αρχείου

 

Αλλη μια απόπειρα αρπαγής λαϊκής περιουσίας χαμηλοσυνταξιούχου καταγγέλλει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη, στις 11 το πρωί έξω από το κατάστημα της ERB RECOVERY DAC, στην οδό Λέοντος Σοφού 18, (δίπλα στην Eurobank).

Πρόκειται για πλειστηριασμό του σπιτιού χαμηλοσυνταξιούχου δάσκαλου, στους Αμπελόκηπους, το οποίο βγαίνει στο σφυρί για στεγαστικό δάνειο.

Με ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων καταγγέλλει τις προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών και τους πλειστηριασμούς. Αναδεικνύει ότι οι εταιρίες - κοράκια έχουν ξεσαλώσει με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.

Καλεί τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τις λαϊκές οικογένειες «απέναντι στο ενιαίο μέτωπο τραπεζιτών - κυβέρνησης, να αντιτάξουν τα όπλα της Συλλογικής Πάλης και της Αλληλεγγύης. Να απαιτήσουν να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου