Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χρόνια πολλά!


 

1 σχόλιο:

 1. Παραμύθια Τούμπανα του ..... ΚΚΕ!!!

  "ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ"!!!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΏΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΜΕΛΙ ΖΑΧΑΡΗ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΏΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!

  ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΕΝΩ Ο "ΑΡΧΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ"/ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ-ΖΑΧΑΡΙΗ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

  Ακούστε εκεί στο ΚΚΕ!!!
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!.....

  ...Αυτά που λέτε είναι η ..... "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΚΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ( ΜΗΤΣΟΣ-ΤΑΚΗΣ-ΚΟΥΛΑ/ ΓΙΟΣΙΦΙΝΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ"/ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΤΑ!!!!

  "Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ"!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ "ΚΚΕ=ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ!!!!

  ΡΩΤΗΣΤΑΙ: ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ!!! ΤΟΝ ΜΑΡΞ/ΕΝΓΚΕΛΣ/ΛΕΝΙΝ/ΣΤΑΛΙΝ!!! ΡΩΤΗΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821/ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ-ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ/ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΜΗΣΩ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ!!! ΤΟ "ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣ-ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.....!!!!

  ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΟ ΚΚΕ: ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΩΡΤΙΚΗ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

  ΕΓΩ ΤΑΥΤΙΖΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ/ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ/ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ/ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!!!!!....

  ......ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΤΟ 1940 ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ....!!!!

  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ ΕΞΟΥΣΙΑ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..... ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!!!

  ΞΑΝΑΛΕΓΩ: MEMORANDUM ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109!!!!..... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 ΣΕ ΒΟΘΡΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή