Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Από σήμερα κυκλοφορεί εκτάκτως ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου»

 

 

Λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Παρασκευή. Το επόμενο φύλλο του καθημερινού «Ριζοσπάστη» θα κυκλοφορήσει κανονικά την Τρίτη 3 Γενάρη.

Μήνυμα της ΚΕ του ΚΚΕ: Ο λαός μπορεί να παρέμβει αποφασιστικά στις εξελίξεις, να βάλει στο επίκεντρο της διεκδίκησης τις δικές του ανάγκες, κόντρα στην αντιλαϊκή στρατηγική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου. Μπορεί να ξεπεράσει εκβιασμούς, παγίδες και ψεύτικα διλήμματα και να κάνει πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό»!

«Καζάνι που βράζει» τα δυτικά Βαλκάνια: Να αποχωρήσουν τώρα οι ελληνικές δυνάμεις από τον ΝΑΤΟικό στρατό στο Κόσοβο ΚΚΕ: Η πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που ακολουθούν από κοινού ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, βάζει σε μεγάλες περιπέτειες τον λαό | Συνεχίζεται η ένταση στις σχέσεις Σερβίας - Κοσόβου, στη σκιά των ανταγωνισμών που οξύνονται μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας - Κίνας.

Το ΚΚΕ τιμάει τον σπουδαίο συνθέτη: Το Σάββατο 14 Γενάρη η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. «Φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι...». Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα είμαστε όλοι εκεί!

Πολιτική ανασκόπηση 2022: «Χάθηκε το μέτρημα» των αντιλαϊκών νόμων που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Βαθιά συγκίνηση στην πολιτική κηδεία: Περήφανος αποχαιρετισμός στον σύντροφο Λάζαρο Κυρίτση. Σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι είπαν την Πέμπτη 29/12 το τελευταίο «αντίο» στον αλύγιστο Μακρονησιώτη, που «έφυγε» πλήρης ημερών.

Βιοπαλαιστές αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Βήμα πανελλαδικού συντονισμού η σύσκεψη στις 8 Γενάρη.

Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ: Ακόμα πιο κοντά ο στόχος της υπερκάλυψης.

«Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου