Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 28/1

 


Στις 7 μ.μ. στο Παλαί ντε Σπορ / Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας / Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

 

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο 28 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Παλαί ντε Σπορ, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Γιώργο Νταλάρα και τους Ασπασία Στρατηγού και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Καθημερινά οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προπαγανδίζουν τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση μέσα από το πλατύ πολιτικό άνοιγμα που βρίσκεται σε εξέλιξη στον λαό της Θεσσαλονίκης, με το Κάλεσμα της ΚΕ για συμπόρευση με το ΚΚΕ, αλλά και από μαζικές εξορμήσεις ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Πλάτωνος 7, Θεσσαλονίκη).

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, στο μεγάλο αφιέρωμα που πραγματοποιείται στην εκπνοή των 100 χρόνων από την ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή, ο Γιώργος Νταλάρας, μαζί με την Ασπασία Στρατηγού και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη θα παρουσιάσουν τραγούδια από τα εμβληματικά έργα του Απόστολου Καλδάρα «Μικρά Ασία» και «Βυζαντινός Εσπερινός», αλλά και άλλα γνωστά τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Συντελεστές θα είναι:

Μουσικοί: Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Δημήτρης Χριστοδουλάκης (ντραμς).

Ενορχήστρωση - επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας.

Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Παπαχριστούδης.

Σκηνοθετική επιμέλεια προβολών: Νίκος Σούλης.

Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, stage, Βαγγέλης Κουλούρης, FoH. Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου