Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Οι εργαζόμενοι, η νέα γενιά έχουν κρίση, πείρα και δύναμη! Στους εκβιασμούς η απάντηση είναι μία: ΚΚΕ!

 

 

Μέχρι που θα φτάσει ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκούς ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα και τον εγκαταλείπουν;

Δεν έχει πάτο το βαρέλι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου εργαζόμενων, λαϊκών ανθρώπων, νέων που είχαν εμπιστευτεί σε προηγούμενη φάση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τον ακατάπαυστο αυριανισμό, που «πηγαίνει στον κουβά» μετά την αποκάλυψη των χονδροειδών ψεμάτων που παρουσιάζουν και αναγκάζονται να παραδεχτούν μέχρι και υποψήφιοι βουλευτές του (με τελευταίο επεισόδιο την επιστολή του 99χρονου από τη Λαμία, μετά τα κανακέματα του τύπου «το ΚΚΕ καλά πάει και θα ανέβει στις εκλογές, τώρα να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η δεξιά»), τις τελευταίες ώρες το τροπάρι διανθίζεται…

Έχουν το θράσος να γυρνοβολάνε σε γειτονιές και σε λαϊκά σπίτια και απευθυνόμενοι σε όσους απογοητεύτηκαν τόσο από την περίοδο της διακυβέρνησής του με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, όσο και από την τελευταία 4ετία που έπαιξε το ρόλο υπουργείου «αντιπολίτευσης» στηρίγματος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να μυξοκλαίγονται λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά και καλούν τον κόσμο... να ξανασκεφτεί την επιλογή του και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλλον βρίσκονται σε πανικό εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουν ότι μέρα με τη μέρα, όσα έχουν δοκιμάσει ως τώρα για να εγκλωβίσουν εκ νέου λαϊκές δυνάμεις στις αυταπάτες ότι μπορεί και τα κέρδη να ευημερούν και η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία να ζει ανθρώπινα, δεν πείθουν. Τους τρομάζει η επιλογή που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα λένε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και αποφασίζουν να τον επανακτήσουν και με τη δική τους πιο ενεργή συμβολή, αποφασίζουν να ενισχύσουν το εργατικό- λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ, που δίνει όλες του τις δυνάμεις για να οργανωθεί η λαϊκή διεκδίκηση και αντεπίθεση.

Ο νέος αυτός εκβιασμός, τουλάχιστον υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού ή μπορεί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δηλαδή, επειδή η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεχαστούν τα αντιλαϊκά έργα και οι ημέρες του από τους εργαζόμενους που του γυρίζουν την πλάτη, νομίζουν ότι και ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου. Μόνο που οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι νέοι και οι νέες, εκτός από μνήμη, ζουν σήμερα, τώρα, μια πολύ σκληρή καθημερινότητα. Είναι αυτή η καθημερινότητα που μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν.

Οι εργαζόμενοι, η νέα γενιά έχουν κρίση, πείρα και δύναμη! Μπορούν να απορρίψουν και να αχρηστεύσουν τους κάθε λογής εκβιασμούς και θα το κάνουν με ψήφο στο ΚΚΕ!

Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για άλλες απογοητεύσεις από επιλογές που κριτήριό τους θα είναι το μικρότερο κακό. Έχει αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει… Γιατί το μικρότερο γίνεται πάντα μεγαλύτερο και χειρότερο κακό, γιατί μόνο χειρότερο γίνεται το σύστημα της εκμετάλλευσης και όσοι το υπηρετούν. Γι’ αυτό κάθε κυβέρνηση που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη, όπως και αν αυτοπροσδιορίζεται. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί άλλος χρόνος!

Τώρα ξέρουμε… ποιος τελικά με την αντιλαϊκή του πολιτική, σπέρνοντας την απογοήτευση σε λαϊκό κόσμο, εμφάνισε δικαιωμένη την πολιτική ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, τα μνημόνια ως δήθεν αναγκαίο κακό, ποιος έσπειρε τη συντηρητικοποίηση και έδωσε δικαίωμα στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ να κερδίσουν τις εκλογές του 2019.

Τώρα ξέρουμε… ποιος στήριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως αντιπολίτευση, λέγοντας ότι «θα λογαριαστούμε μετά» δηλαδή ποτέ, ψήφισε τα μισά της νομοσχέδια, επιχειρώντας μάλιστα να ξεπλύνει τη ΝΔ που δήθεν ξεστρατίζει από τις αρχές και τις αξίες της. Μάλλον ο Αντώναρος θεωρείται ότι έμεινε σταθερός στις αρχές και αξίες του, όπως άλλωστε έλεγε σε τηλεοπτικό πάνελ, και αποτέλεσε τη «χρυση μεταγγραφή» αυτής της προεκλογικής περιόδου…

Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ότι έκανε, ανοίγοντας ξανά και ξανά στη ΝΔ και το Μητσοτάκη το δρόμο να υλοποιεί την πολιτική της για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τώρα έρχεται και ζητάει ψήφο ελεημοσύνης για να συνεχίσει ο λαός μας να είναι θεατής στο ίδιο έργο της αντιλαϊκής πολιτικής, με πρόγραμμα που είναι από τώρα γνωστό και από χέρι εχθρικό για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία.

Την Κυριακή στην κάλπη ο καθένας θα είναι μόνος του στο παραβάν. Αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Η επιλογή που θα κάνει να είναι με οργή, με καρδιά και μυαλό, με ψήφο στο ΚΚΕ. Βγαίνοντας από το παραβάν, θα βγει με ψηλά το κεφάλι, με σιγουριά ότι ψηφίζοντας ΚΚΕ δε θα νιώθει αμφιβολία μη και διαψευστεί η επιλογή του. Θα ξέρει ότι η πράξη του αυτή δεν είναι μοναδική, αλλά ότι με χιλιάδες ακόμα ανθρώπους θα νιώθει περήφανος θα σμπαραλιάσει όλων των ειδών τους εκβιασμούς, βάζοντας και ο ίδιος το δικό του λιθαράκι για να είναι όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ.

Γιατί όλοι μας μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ. Και να αφήσουμε μόνους τους όσους νομίζουν ότι έχουν το λαό του χεριού τους, ότι μπορούν να εκβιάζουν ασύστολα, χωρίς να το πληρώσουν...

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου