Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Και με ξένα κόλλυβα και με λερωμένη φωλιά


 

Τις τελευταίες ημέρες εργατικά συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, ολόκληρες γειτονιές σηκώνονται στο πόδι, έχοντας στο πλευρό τους το ΚΚΕ, για να σώσουν τα σπίτια του λαού και μικρομάγαζα από εξώσεις.

Εξώσεις και πλειστηριασμοί που έχουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Το νομοθετικό πλαίσιο που όλοι αυτοί έφτιαξαν σε συνέχειες, βγάζει στο σφυρί την περιουσία του λαού για να κερδίζουν τα «κοράκια» και οι τράπεζες.

Γι' αυτούς νοιάζονται και δουλεύουν, γι' αυτό η ΝΔ θεωρεί ντεμοντέ τη συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Γι' αυτούς νοιάζονται και δουλεύουν, γι' αυτό η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη κατοικία είναι copy paste οι απαιτήσεις των funds.

Γι' αυτούς νοιάζονται και ενδιαφέρονται, γι' αυτό όλοι μαζί, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ απέρριψαν στην προηγούμενη Βουλή την πρόταση του ΚΚΕ για απαγόρευση των πλειστηριασμών στην α' κατοικία λαϊκών οικογενειών.

Αυτά είναι τα έργα τους. Πάει πολύ λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, όπως η Ε. Αχτσιόγλου, να επιχειρούν να καπηλευτούν τη λαϊκή κινητοποίηση, όπως τη χτεσινή στα Πετράλωνα, για να πουλήσουν το παραμύθι ότι τάχα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τούς χωρίζουν σινικά τείχη, όσον αφορά την προστασία της λαϊκής κατοικίας... Καλό το παραμύθι, αλλά τελικά στην πράξη τα τείχη αποδεικνύονται φράχτες Playmobil και το δικομματικό παιχνίδι το καταλαβαίνουν και τα μικρά παιδιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πράξεις του για την πρώτη κατοικία αποδεικνύουν ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του. Οι προτάσεις του για την πρώτη κατοικία έχουν κριτήριο τα κέρδη των funds. Η λεγόμενη προστασία της α' κατοικίας των ευάλωτων -που έχουν στο πρόγραμμά τους σχεδόν αυτολεξεί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ- στην πράξη σημαίνει προστασία ελάχιστων λαϊκών νοικοκυριών και πλειστηριασμοί για εκατοντάδες χιλιάδες εργατικές οικογένειες, επαγγελματίες και φτωχούς αγρότες.

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός και στο πλευρό του χρειάζεται ένα ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση!

ΥΓ: Αυτή η ...«ισχυρή αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ σε ποια λαγούμια είναι κρυμμένη την ώρα που πραγματοποιούνται εξώσεις;

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου