Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Π. ΠΑΠΠΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Να γίνει «φθηνότερο το κόστος στην Υγεία» - Ξεπέρασε μέχρι και τον Αδ. Γεωργιάδη! (VIDEO)

 


Με κάθε τρόπο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τη στρατηγική ταύτιση του κόμματός τους με την κυβέρνηση. Ορισμένοι, το κάνουν τόσο ...φωναχτά που θα τους ζήλευε μέχρι και ο ανεκδιήγητος Άδ. Γεωργιάδης ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας και την απογείωση της εμπορευματοποίησής της. 

Τα όσα πρότεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, για τις «αναδιαρθρώσεις» στην Υγεία, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικά για τον κυνισμό τους!

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Π. Παππάς τάχθηκε υπέρ της «αναδιάταξης» του υγειονομικού χάρτη (κάτι σαν το «νέο ΕΣΥ) της κυβέρνησης, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα την αντιδραστική λογική του «κόστους - οφέλους». 

«Θα πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη να δούμε πώς θα περιορίσουμε το κόστος των υπαρχόντων δομών Υγείας, πώς θα αναδιατάξουμε τον υγειονομικό μας χάρτη, ώστε να γίνει φθηνότερο το κόστος», είπε χωρίς περικοκλάδες. 

Με βάση την ίδια λογική, πρότεινε να κλείσουν ακόμη περισσότερα νοσοκομεία, με το επιχείρημα πως είναι «διάσπαρτα» και δεν παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες. Στο διά ταύτα, πρότεινε να γίνει η χρήση τους «ορθολογικότερη», κάποια να μετατραπούν σε κέντρα τραύματος, κάποια να μετατραπούν σε γηριατρικά νοσοκομεία.

Φαίνεται ότι η σαπίλα και οι αποκρουστικές καρεκλομαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ ταιριάζουν «γάντι» με τις σκουριασμένες θέσεις τους...

Μάλιστα, εγκάλεσε την κυβέρνηση πως «υπάρχει πλάνο, υπάρχει σχέδιο, αλλά η κυβέρνηση δεν τολμάει λόγω του πολιτικού κόστους», εμφανιζόμενος σαν αυθεντικός εκπρόσωπος του κεφαλαίου. 

Ήταν, δε, τόσο αποκαλυπτικός και κυνικός που μέχρι και ο δημοσιογράφος ο οποίος έκανε την εκπομπή (δεν τον λες και αντικυβερνητικό) του είπε πως «αυτό είναι το σχέδιο του Αδ. Γεωργιάδη»...

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου