Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σήμερα στις 11 π.μ. το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ




Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σεπτέμβρη στην ΔΕΘΑπό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σεπτέμβρη στην ΔΕΘ

Σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται το συλλαλητήριο που οργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Το ΠΑΜΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό της πόλης να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στον νέο γύρο σφαγής των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων που ετοιμάζουν κυβέρνηση, βιομήχανοι, ΕΕ και ΔΝΤ, στο πλαίσιο της τρίτης «αξιολόγησης». Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους να παλέψουν για κατάργηση όλου του αντεργατικού πλαισίου, για την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, για δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Τις προηγούμενες μέρες, τα Σωματεία και οι Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έδωσαν μάχη ώστε το αγωνιστικό κάλεσμα να φτάσει πλατιά στους εργαζόμενους, μέσα από καθημερινές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συσκέψεις και άλλες μορφές. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Με οδηγό την πείρα τους από την επίθεση που δέχονται στους χώρους δουλειάς, την αντιλαϊκή φοροληστεία, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, τη θηλιά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, να συμβάλλουν στην άνοδο των αγώνων και να περάσουν στην αντεπίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου