Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Χρυσή Αυγή: Φασίστες, γκεμπελίσκοι και ψεύτες




 

Χρυσή Αυγή: Φασίστες, γκεμπελίσκοι και ψεύτες



Ακολουθώντας τη γνώριμη γι’ αυτούς γκεμπελική τακτική του «πες πες κάτι θα μείνει», οι Ναζί της χρυσαυγίτικης εγκληματικής συμμορίας επιχείρησαν και πάλι να συκοφαντήσουν με χυδαίο τρόπο το ΚΚΕ. Η συνταγή τους γνωστή: Ψέματα, ανακρίβειες και μπόλικη λάσπη. Κάπως έτσι, στον διαδικτυακό τους απόπατο ονόματι “ethnikismos.net” δημοσίευσαν ανάρτηση με τον «πιασάρικο» τίτλο «SOS, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ»

Αναφερόμενοι στην πρόσφατη διεθνιστική εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, οι Ναζί δεν έχασαν την ευκαιρία να αμολήσουν το ψέμα τους. Πιο συγκεκριμένα, τα φασισταριά έγραψαν ότι η εκπρόσωπος του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος Μαρίνα Πιλάεβα, που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση, «εκφώνησε έναν άκρως… ρατσιστικό λόγο». Για να «πιστοποιήσουν» δε τα χυδαία ψέματα τους, οι χρυσαυγίτες παρέθεσαν και ένα κατεβατό. Μόνο που η εκπρόσωπος του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος ουδέποτε είπε αυτά τα λόγια στην εκδήλωση. 
Οι γκεμπελίσκοι φασίστες, συντάκτες του χρυσαυγίτικου απόπατου, ψεύδονται και πάλι ασύστολα. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ήταν, είναι και θα είναι ψεύτες με πατέντα. Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε παρακάτω το βίντεο από τον χαιρετισμό της Μαρίνα Πιλάεβα στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ:




Και η ψευδής, συκοφαντική ανάρτηση των φασιστοειδών:

χρυσαυγίτες ethnikismos net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου