Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Στιβ Γιατζόγλου: «Φυσικά και είμαι φασίστας» – Είσαι και ΝΑΖΙ




Στιβ Γιατζόγλου: «Φυσικά και είμαι φασίστας» – Είσαι και ΝΑΖΙ (του Γεράσιμου Χολέβα)

 

 «Τι σημαίνει «δεν δεχόμαστε φασίστες στον Πανιώνιο»; Τι είναι αυτό; Είπαν ότι υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή… Φυσικά και είμαι φασίστας! Ο αθλητισμός είναι φασισμός. Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες; Υπάρχει κανένας αθλητής που ψηφίζει για να παίξει βασικός ή όχι; Κάθε προπονητής και κυρίως οι μεγάλοι, ο Ιωαννίδης, ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, δεν έχουν δημοκρατικές αρχές. Έτσι είναι, τι να κάνουμε;». 

Τα παραπάνω δήλωσε ο φασίστας (σύμφωνα με τη δήλωση του) Γιατζόγλου απαντώντας στην απόφαση του κόσμου του Πανιωνίου να μην δεχτεί στην ομάδα του έναν φασίστα, έναν υποστηρικτή των ναζί της Χρυσής Αυγής.  Αυτή η δήλωση μαζί με άλλες έγινε στην ιστοσελίδα sdna.gr, μετά την ακύρωση της συμφωνίας να αναλάβει ο Γιατζόγλου την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από την έντονη αντίδραση των φιλάθλων. 


Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση του Πανιωνίου, χθες, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Γιατζόγλου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Η ανακοίνωση προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις, λόγω της εκφρασμένης στήριξης του Γιατζόγλου στους ναζί της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε, πριν καν την επίσημη ανακοίνωση, η ανάρτηση των «Πανθήρων» (παρακάτω), οι οποίοι  και στο παρελθόν έχουν δώσει δείγματα αντιφασιστικής στάσης. Η διοίκηση αναγκάστηκε, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, να ακυρώσει τη συμφωνία και ν’ αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Δημήτρη Μισιακό, μέχρι πρότινος βοηθό του Ζιάγκου. 


Και «σωτήρας» και «διωκόμενος» 
Ο Γιατζόγλου στις δηλώσεις του στο sdna.gr είπε κι άλλα, θέλοντας να εμφανιστεί διωκόμενος αλλά και ως επίδοξος σωτήρας της ομάδας:

«Με κρίνουν για τα πολιτικά μου φρονήματα. Όχι για την δουλειά μου, όχι για την εμπειρία μου, ούτε γι’αυτό που είμαι. Είναι αδιανόητο να κανονίζει μία μικρή μερίδα ανθρώπων το τι θα συμβεί σε μία ομάδα. Εμένα μου έκαναν χάρη! Θα έβαζα το κεφάλι μου στην λαιμητόμο για την ομάδα τους, ήξερα ότι θα ήταν θαύμα να σωθούμε και παρόλα αυτά θα ερχόμουν για να την σώσω μέσα σε είκοσι μέρες».

Δεν είναι μόνο φασίστας – Είναι και ναζί 

 Ο… αγνός ιδεολόγος φασίστας Γιατζόγλου (σύμφωνα με δήλωση του) προσπάθησε να ιδεολογικοποιήσει τον φασισμό του μέσω του αθλητισμού, αναπτύσσοντας τη θεωρία πως «ο αθλητισμός είναι φασισμός» υποστηρίζοντας: «Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες;». 
 
Απέναντι σε αυτή τη… θεωρία του Γιατζόγλου, στην οποία έχουν απαντήσει στην πράξη μεγάλοι αθλητές και προπονητές, εμείς  θα υπενθυμίσουμε κάτι για να καταλήξουμε σε ένα απλό συμπέρασμα: 


Ο Γιατζόγλου εκτός από φασίστας (σύμφωνα με δήλωση του) είναι και ΝΑΖΙ! 
Και δεν είναι ναζί μόνο επειδή υποστηρίζει τους ναζί της Χρυσής Αυγής, υπερασπίζοντας τους σε κάθε ευκαιρία. Είναι ναζί γιατί επέλεξε να βρεθεί σε μια…. σεμνή τελετή για τα 1000 φύλλα της ναζιστοφυλλάδας της Χρυσής Αυγής

Πολλά τα πρωτοσέλιδα και τα κείμενα που υμνούν τον Χίτλερ στη ναζιστοφυλλάδα (ένα από αυτά στη φωτογραφία αριστερά). 

Αυτά τίμησε ο Γιατζόγλου στην εκδήλωση όπου λαμβάνει τα συγχαρητήρια και ακούει τους ύμνους από τον ναζί Μιχαλολιάκο (βίντεο).


1 σχόλιο:

  1. Το να Είσαι ΑΘΛΗΤΗΣ και να ΤΑΥΤΗΖΕΣΑΙ με Ναζιστοφασιστικές Οργανώσεις/Κόματα ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!!!

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ!!!

    Πέρα από το Ιστορικό της "Χρυσής Αυγής" ως Ναζιστικοφασιστικό Κόμα επιπλέον Έχει και τα ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ Ανθέλληνα Führer Τους Hitler Adolf = Χίτλερ Αντολφ = Χ.Α. = Χρυσή Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή