Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη αντιφασιστική”, λέει…


Ο φασισμός αντιμετωπίζεται από το μαζικό εργατικό λαϊκό κίνημα και τη δράση του. Κι εσείς από αυτό το κίνημα είσαστε όχι μόνο έξω, αλλά είστε και απέναντί του. Μιλάω βέβαια για σας τους βαμμένους. Οι απλοί άνθρωποι που σας ακολούθησαν ή σας ακολουθούν ακόμα, είναι άλλη συζήτηση. 



Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ – λέει – είναι και η δύναμη που μπορεί να καθοδηγήσει όλο το αντιφασιστικό κίνημα. Τόπε άλλωστε κι ο…  Κλέαρχος στην ΑΥΓΗ.

ΑΚΟΥ ΚΛΕΑΡΧΑΚΟ:

Είστε συνένοχοι που η δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί. Κι έχετε την πλήρη ευθύνη που αποφυλακίστηκε ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ λόγω του ότι… δεν βρίσκατε αίθουσα και πέρασαν έτσι 18 μήνες.


Είναι δικός σας ο Παρασκευόπουλος, ο Υπουργός δικαιοσύνης που έχει την ευθύνη της αποφυλάκισης του Ρουπακιά, που δήλωνε κάποτε «Και με τη Χρυσή Αυγή, αν συμμορφωθεί!».



 

Είστε εσείς που για να ξεπλύνετε τη Χρυσή Αυγή, σκιστήκατε να βγάζουν φωτογραφίες οι υπουργοί κι οι βουλευτές σας, μαζί με τους Παππάδες και τους Κασιδιάρηδες, στο Καστελόριζο, στην υποδοχή του Αγίου Φωτός κλπ.


 

Είστε εσείς που είχατε στήριγμα τον Καμμένο. Όχι τον Υπουργό Άμυνας, αλλά αυτόν που έφυγε από σας, λόγω ακροδεξιότερων απαιτήσεων που είχε κι έτρεξε αμέσως να γίνει αρχηγός ακροφασιστικού κόμματος. Αφού τρία χρόνια με το ακροδεξιό του κριτήριο, στήριζε την ακροδεξιά “αριστερά” σας.

Είστε εσείς που έχετε σύμμαχο και συνεταίρο τον Καμμένο. Όχι το φασίστα που έφυγε, αλλά το φασίστα που έμεινε.



Είναι δικός σας ο Μπαλαούρας που έκανε δηλώσεις συμπάθειας στη ΧΑ.
Δικός σας είναι κι ο πρόεδρος της Βουλής ο Ν. Βούτσης, που δήλωνε “Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι της ΧΑ” όταν ήθελε να περάσει τον εκλογικό νόμο.


 

Είστε εσείς υπεύθυνοι για την ίδρυση και λειτουργία της Μόριας και την κατά γράμμα εφαρμογή των ρατσιστικών αντιμεταναστευτικών νόμων της ΕΕ που εγκλωβίζουν στη χώρα μας πολλές χιλιάδες πρόσφυγες.

Είστε εσείς που έχετε υπουργούς την Παπακώστα (“οι πρόσφυγες είναι σαν τις κατσαρίδες”) και τον Μπόλαρη (που κυνηγούσε οροθετικούς), μαζί με όλους τους παλαιοδικοματικούς υπουργούς σας.

Είστε εσείς που δικαιώνετε την πολιτική της λιτότητας, των μνημονίων, της εκμετάλλευσης, των προνομίων στο κεφάλαιο, της υποτέλειας στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, στις ΗΠΑ, ακόμα και στο διαβολικά καλό Τράμπ.

Είστε εσείς που κάνετε ό,τι σας λέει ο Τράμπ και παίρνετε βραβεία γι’ αυτό, αλλά παριστάνετε ότι πολεμάτε τους οπαδούς του στην Ελλάδα.

Είστε εσείς που θεωρείτε στρατηγικό σύμμαχο το Ισραήλ και πουλάτε την Παλαιστίνη μαζί με κάθε έννοια ηθικής που σας είχε απομείνει.

Είστε εσείς που φέρνετε νέες βάσεις και πυρηνικά στη χώρα. Νέες αλυσίδες εξάρτησης. Νέους κινδύνους πολεμικής εμπλοκής.

Είστε εσείς που έχετε αναβαθμίσει τα ΜΑΤ και τις Αύρες, σε πρεσβευτές άσκησης κυβερνητικής πολιτικής στο δρόμο κι όποιον πάρει ο χάρος.

Είστε εσείς που στα πλαίσια της ΕΕ, έχετε καταπιεί και χωνέψει (χωρίς αντίδραση… ίσα-ίσα) τον αντικομουνισμό, τη θεωρία των δύο άκρων και την ανοχή + στήριξη με τις φασιστικές κυβερνήσεις στην Ουκρανία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και γενικά στην ακροδεξιά. Την ανοχή στη δημιουργία μνημείων στη μνήμη των SS και των δωσίλογων αυτών των χωρών και στην καταστροφή αντιφασιστικών μνημείων, μνημείων προς τιμή της αντιφασιστικής νίκης, στη φυλάκιση ανταρτών κλπ.

Είστε εσείς που δεν ενοχληθήκατε από την “πάνω πλατεία”, ούτε δυσκολευτήκατε να φωνάξετε τα ίδια συνθήματα και να διαδώσετε τις ίδιες αντικομουνιστικές παπαριές με τη ΧΑ.

Είστε εσείς… (Βαρέθηκα. Δε γράφω άλλα)…

Τι θέλετε τώρα λοιπόν; Να σας πιστέψει ένας αριστερός ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος ΣΑΣ όταν του λέτε για πολλοστή φορά “ΤΡΕΧΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ… ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ”… Γιατί το κόλπο είναι και φανερό και πολύ παλιό: “Κίνδυνος. Η ΧΑ δυναμώνει… Χρειάζεται να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί… Εγγύηση είναι η “Αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ”.

Καλή αλλά απελπισμένη προσπάθεια. Μόνο που σας διαφεύγουν δυο λεπτομέριες:

ΠΡΩΤΟ: Εσάς δεν σας πιστεύουν πιά ούτε οι συνιστώσες σας.


ΔΕΥΤΕΡΟ: Ο φασισμός αντιμετωπίζεται από το μαζικό εργατικό λαϊκό κίνημα και τη δράση του. Κι εσείς από αυτό το κίνημα είσαστε όχι μόνο έξω, αλλά είστε και απέναντί του.


Μιλάω βέβαια για σας τους βαμμένους. Οι απλοί άνθρωποι που σας ακολούθησαν ή σας ακολουθούν ακόμα, είναι άλλη συζήτηση.


Υ.Γ. Τα άλλα για το “Τι είναι και τι θέλει το ΚΚΕ”… σιγά μη μας νοιάζει η γνώμη σου Κλεαρχάκο. Τι να περιμένουμε από τύπους σαν εσένα, εκτός από τον κλασσικό αντικομουνισμό κι αντισοβιετισμό, που παπαγαλίζει τον Γκαίμπελς και τον Τρότσκι.

http://www.katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου