Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Προσοχή κάλπη, όχι φάκα!



Να 'μαστε, λοιπόν, σύντροφοι, στην αφετηρία μιας θολής, εκβιαστικής, σκανδαλοθηρικής, βωμολοχικής, αποϊδεολογικοποιημένης και τρομοκρατικά προσωποποιημένης προεκλογικής εκστρατείας - περιόδου!... Στην πραγματικότητα, μπαίνουμε με νταούλια και βιολιά σε ένα βυζαντινό ιπποδρόμιο με χολερικές μάχες και σύγχρονους πλανόδιους σαματατζήδες, που σέρνουν το νου και τα κριτήρια των ψηφοφόρων σα βασανισμένες μαϊμούδες κι αρκούδες σε ένα άθλιο παζάρι εξουσίας με έπαθλο την κάλπη για εθνικές, δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές. Ακόμα και οι πιο αδρανείς ή και χοντρόπετσοι, βλέποντας κι ακούγοντας τους προεόρτιους διαξιφισμούς, χάνουν πάσα ιδέα για την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, που συνηθίζεται να την αποκαλούν και εκλογικό διακύβευμα. Δεν πάει μια βδομάδα που έγραφα για γουρουνιές και λάσπες και ήδη πήγαμε ένα βήμα παρακάτω. Τα δισεκατομμύρια πετιούνται στα λόγια για τους πολλούς, σα σάλια αυτών που δεν ντρέπονται να γλείφουν εκεί που έφτυναν και στην πραγματικότητα ως ζεστό χρήμα στις τσέπες των καπιταλιστών, που ανακατεύουν εντός - εκτός Ελλάδας την αντιπροσωπευτική τράπουλα της αστικοδημοκρατίας. Ο διακομματικός τουρισμός ανθεί. Προσφορά του καταστήματος μερικές διανυκτερεύσεις στη γοητευτική καρέκλα της εξουσίας. Το ποιος θα πάει πού και με ποιον είναι πλέον, πέρα από κλασικό παζάρεμα, και ύλη των αφανών και φανερών παρεών και γραφείων στοιχημάτων.
 
Η περίφημη ατζέντα αρχίζει απ' τα οικονομικά και μνημονιακά και τελειώνει στα εθνικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια. Γκεστ σταρ, που λένε και στο Χόλιγουντ, ξένοι που σουλατσάρουν, κομιστές μηνυμάτων και προειδοποιήσεων αγνώστου περιεχομένου και γνωστού μόνον ως βαθύτατα αντιλαϊκού. Ο Αμερικανός πρέσβης αλωνίζει απ' άκρου εις άκρον τη χώρα, από βάσεις σε υπουργεία κι από δεξιώσεις σε γραφεία - χαλκεία και πουλάει προστασία και υγροποιημένο φυσικό αέριο. Η κυρία Μέρκελ που πετάει προς Αθήνα, τώρα που γράφω, φτάνει με ένα τσουβάλι συχαρίκια κι ένα κάρο επιχειρηματικά κολλητηλίκια στα πλαίσια του υγιούς καπιταλιστικού ανταγωνισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με σημαία μια συμφωνία που μετέτρεψε τις Πρέσπες σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κάθε ΝΑΤΟική απαίτηση, απειλεί όποιον δεν την ψηφίσει ότι θα κατηγορηθεί για μη εκτέλεση του πατριωτικού του, κατά Τσίπρα, καθήκοντος. Ομολογώντας ότι αυτό είναι πολύ απλά να μη γίνει ο πρωθυπουργός, ως χώρα παρακαλώ, ρεζίλι. Ο εμπνευστής της συμφωνίας πήγε σπίτι του και βρίζεται με τον πόλο της συγκυβέρνησης, που απομαγνητίστηκε εν ονόματι του Μεγαλέξαντρου από τη γοητεία του Αλεξίου του μικρού και πονηρού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βάζει από τώρα υποψηφιότητα για του χρόνου, σε ανανέωση πενταετίας. Το Ποτάμι στέρεψε και κυλάει σα σταγόνες ιδρώτα από την αγωνία του κομμένου στο ξύρισμα των προσδοκιών, για μια θέση εξουσίας με χτένια χωρίς γένια. Τα χρυσαύγουλα σιγανοπαπαδίζουν με μόνο στόχο να αποφύγουν την «μπουζού», όπως λένε οι ίδιοι τη φυλακή που δεν είναι για... λεβέντες όπως αυτοί. Η ΝΔ καταρτίζει αστρολογικούς χάρτες αναζητώντας το δεξιό ωροσκόπο της κεντροαριστερής ανάδρομης πορείας του κερδώου Ερμή. Η Ενωση Κεντρώων επικεντρώνεται στις παραιτήσεις όλων, από οπουδήποτε, στα πλαίσια ...μεγαλοοικονομικών απωλειών. Το δε ΚΙΝΑΛ ψάχνει ακόμα τον τόνο και το φωνήεν ανάμεσα στο φάρμακο και στο φαρμάκι. Αυτά εντός Βουλής.
 
Και με ένα κόκκινο όχι σε όλα τα παζάρια, τα τερτίπια, τις μαντεψιές και τις χωσιές, το δικό μας το ΚΚΕ, μοναχό σαν ιερό φρέσκο δαιμόνιο εκατό ετών. Στην πράξη εκεί έξω, όπου ξεπαγιάζουν οι πρόσφυγες και οι φτωχοί. Παρόν όπου συνθλίβονται εκατομμύρια άνεργοι και συνταξιούχοι. Οπου το φως και το νερό μπαίνουν στη λοταρία των αναγκών με το γάλα του μωρού, το βιβλίο του παιδιού, το φάρμακο του διπλανού, την απλήρωτη δουλειά - δουλεία σε μια ιεράρχηση του πραγματικού απέναντι στη δολοπλοκία της εκλογικής σκοπιμότητας. Οποιος το τιμήσει το ΚΚΕ στην κάλπη, ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν θα του την μετατρέψει ποτέ σε φάκα. Σ' αυτήν τη μάχη, όσο δυναμώνουμε, τόσο θα επιστρέφουμε τη δύναμη σ' αυτούς που την έχουν, ακόμα κι όταν δεν το ξέρουν...


6 σχόλια:

  1. ... ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ:

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ! ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΓΕΩΓΡΑΦΙΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΜΦΗΣ ("ΠΡΕΣΠΩΝ"/ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ κ.α.)!

    ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει πολιτική
      νομιμοποίηση στη συνείδηση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχει ακολουθήσει αυτά τα 4 χρόνια, με το ότι βγήκε στην κυβέρνηση λέγοντας χοντρά ψέματα, υποσχόμενος κατάργηση των μνημονίων, ενώ έφτιαξε και το 3ο χειρότερο, πιο σκληρό, μνημόνιο κι ακολουθεί ένα μεταμνημονιακό μνημόνιο, μια συμφωνία με τους “εταίρους” που είναι επίσης βάρβαρη κι αντιλαϊκή, όπως φάνηκε με την ψήφιση του τελευταίου αντιλαϊκού προϋπολογισμού. Και βεβαίως ακολουθεί μια πολιτική απαράδεκτη, επικίνδυνη, που βάζει σε κινδύνους τον ελληνικό λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, του “διαίρει και βασίλευε”, οδηγεί τη χώρα να γίνει μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση.

      Διαγραφή
    2. Παρατήρηση 1η: Πραγματική λύση του λεγόμενου «Μακεδονικού», οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, που δημιούργησαν το πρόβλημα διαλύοντας την Γιουγκοσλαβία, ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να «εγγυηθούν», όπως ισχυρίζονται εγχώριες πολιτικές δυνάμεις.

      Παρατήρηση 2η: Με βάση τον αποδεκτό από τον 19ο αιώνα στην διεθνή διπλωματία ορισμό του γεωγραφικού χώρου «Μακεδονία» (από τον Όλυμπο και την Πίνδο μέχρι τον Αίμο κι από την Οχρίδα μέχρι τη Ροδόπη) τα εδάφη της Μακεδονίας, με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου (Αύγουστος 1913), περνούν στην Ελλάδα (κατά 51%), Σερβία (39%), Βουλγαρία (10%). Η Μακεδονία – επαναλαμβάνουμε: ως ευρεία γεωγραφική περιφέρεια και όσον αφορά τον τρόπο που κατανεμήθηκε στα κράτη της περιοχής μετά την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού – δεν είναι όλη ελληνική. Αυτή η αλήθεια καταγράφεται στην Ιστορία από τον Σβορώνο μέχρι τον Καστελάν.

      Παρατήρηση 3η: Από την πατρίδα μας ο σεβασμός των συνθηκών (όπως διαμορφώθηκαν στον σύγχρονο κόσμο και όχι με όρους Βουκεφάλα), ο σεβασμός των συνθηκών που αντανακλούν στην εποχή του έθνους – κράτους (και όχι στην εποχή της μάχης του Γρανικού), από τις συνθήκες Λωζάνης και Βουκουρεστίου μέχρι των Παρισίων, δεν μπορεί να γίνεται αλα καρτ. Ο νοών νοείτω.

      Συνεπώς: Μια και ελληνική είναι η ελληνική Μακεδονία. Αλλοίμονο, δε, σ’ όποιον διανοηθεί να απλώσει χέρι πάνω της. Ως εκ τούτου και σε σχέση με τη FYROM:

      Οποια σύνθετη ονομασία που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του, με αυστηρό γεωγραφικό προσδιορισμό, προϋποθέτει:

      α) προηγούμενη επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν αλυτρωτισμούς,

      β) ρητά επικυρωμένη στα διεθνή φόρα δέσμευση σεβασμού των συνόρων,

      γ) ρητή και επικυρωμένη στα διεθνή φόρα αποκήρυξης εθνικιστικών επιδιώξεων,

      δ) ξεκαθάρισμα πως θα πρόκειται για όνομα για όλες τις χρήσεις.
      https://gkagkarin.blogspot.com/

      Διαγραφή
  2. Φίλε Γκαγκάριν!

    Θα σταθώ στην "Παρατήρηση 2" σου και πολύ συνοπτικά θα σου είπω:

    Οταν ξεκινάς ένα πολιτικό παιχνίδι που εξ' αρχής είναι Αντιεπιστημονικό Νοθευμένο και Ανθελληνικό με 110% σιγουριά το έχασες από τα αποδυτήρια! Επειδή η Σημερινή Αποικία ΜΑΣ έχει Συνέχεια ως "Κράτος" από την Οθωμανική (Οχι Τουρκική) Σκλαβιά περνώντας απευθείας στους Εγγλέζους και μετά Στούς Γιάνκιδες κάθε "Τί" Ιστορικό Εθνικό Ελληνικό Επιστημονικό έχει παραποιειηθεί έχει συσκωτιστεί έχει διαστρεβλωθεί και έχει κουκουλωθεί!

    Στο διαταύτα: Η Γεωγραφική "Μακεδονία" (ακόμη και Αυτά τα χρόνια των ... Ρωμαίων) είναι κατά 98% στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (Το υπόλοιπο 2% "μοιράζεται μεταξύ Αλβανίας λίγο Βουλγαρία και κάτι τετραγωνικά εκατοστά στα Σκόρπια!)!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η Β. ΘΡΑΚΗ!!!

    Τα ποσοστά που "ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ "Παρατήρηση 2" Σου είναι από την ... Οθωμανική Αυτοκρατωρία που το Ανθελληνικό Πατριαρχείο Κων/Πόλεως-Φανάρι ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ .... "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (δεν θα μπούμε σε λεπτομέριες!)!!! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΠΑΣΘΕΙΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ!!!

    Φίλε Γκαγκάριν!

    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ αλά Γόρδιου Δεσμού σε Χρόνο dt από την Ανατολή Του Ηλίου μέχρι την Δύση Του όπως Ακριβώς έκανε και ο Ηρακλής με Τους Σταύλους Του Αυγεία!

    ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!!!


    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γκαγκάριν!

    Θα σταθώ στην "Παρατήρηση 2" σου και πολύ συνοπτικά θα σου είπω:

    Οταν ξεκινάς ένα πολιτικό παιχνίδι που εξ' αρχής είναι Αντιεπιστημονικό Νοθευμένο και Ανθελληνικό με 110% σιγουριά το έχασες από τα αποδυτήρια! Επειδή η Σημερινή Αποικία ΜΑΣ έχει Συνέχεια ως "Κράτος" από την Οθωμανική (Οχι Τουρκική) Σκλαβιά περνώντας απευθείας στους Εγγλέζους και μετά Στούς Γιάνκιδες κάθε "Τί" Ιστορικό Εθνικό Ελληνικό Επιστημονικό έχει παραποιειηθεί έχει συσκωτιστεί έχει διαστρεβλωθεί και έχει κουκουλωθεί!

    Στο διαταύτα: Η Γεωγραφική "Μακεδονία" (ακόμη και ΑΠΟ τα χρόνια των ... Ρωμαίων) είναι κατά 98% στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (Το υπόλοιπο 2% "μοιράζεται μεταξύ Αλβανίας λίγο Βουλγαρία και κάτι τετραγωνικά εκατοστά στα Σκόρπια!)!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η Β. ΘΡΑΚΗ!!!

    Τα ποσοστά που "ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ "Παρατήρηση 2" Σου είναι από την ... Οθωμανική Αυτοκρατορία που το Ανθελληνικό Πατριαρχείο Κων/Πόλεως-Φανάρι ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ .... "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (δεν θα μπούμε σε λεπτομέριες!)!!! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΠΑΣΘΕΙΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ!!!

    Φίλε Γκαγκάριν!

    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ αλά Γόρδιου Δεσμού σε Χρόνο dt από την Ανατολή Του Ηλίου μέχρι την Δύση Του όπως Ακριβώς έκανε και ο Ηρακλής με Τους Σταύλους Του Αυγεία!

    ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!!!


    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Γκαγκάριν!

    Θα σταθώ στην "Παρατήρηση 2" σου και πολύ συνοπτικά θα σου είπω:

    Οταν ξεκινάς ένα πολιτικό παιχνίδι που εξ' αρχής είναι Αντιεπιστημονικό Νοθευμένο και Ανθελληνικό με 110% σιγουριά το έχασες από τα αποδυτήρια! Επειδή η Σημερινή Αποικία ΜΑΣ έχει Συνέχεια ως "Κράτος" από την Οθωμανική (Οχι Τουρκική) Σκλαβιά περνώντας απευθείας στους Εγγλέζους και μετά Στούς Γιάνκιδες κάθε "Τί" Ιστορικό Εθνικό Ελληνικό Επιστημονικό έχει παραποιειηθεί έχει συσκωτιστεί έχει διαστρεβλωθεί και έχει κουκουλωθεί!

    Στο διαταύτα: Η Γεωγραφική "Μακεδονία" (ακόμη και ΑΠΟ τα χρόνια των ... Ρωμαίων) είναι κατά 98% στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (Το υπόλοιπο 2% "μοιράζεται μεταξύ Αλβανίας λίγο Βουλγαρία και κάτι τετραγωνικά εκατοστά στα Σκόρπια!)!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η Β. ΘΡΑΚΗ!!!

    Τα ποσοστά που "ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ "Παρατήρηση 2" Σου είναι από την ... Οθωμανική Αυτοκρατορία που το Ανθελληνικό Πατριαρχείο Κων/Πόλεως-Φανάρι ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ .... "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (δεν θα μπούμε σε λεπτομέριες!)!!! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΠΑΣΘΕΙΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ!!!

    Φίλε Γκαγκάριν!

    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ αλά Γόρδιου Δεσμού σε Χρόνο dt από την Ανατολή Του Ηλίου μέχρι την Δύση Του όπως Ακριβώς έκανε και ο Ηρακλής με Τους Σταύλους Του Αυγεία!

    ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!!!


    Καλημέρα!



    ΥΓ.....ααααα! ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ "ΑΥΤΟ"! ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ:ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ "ΚΟΛΠΑ" ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή