Στην ακόλουθη φωτογραφία (από τις 8/2/2019) βλέπετε πώς είχε υποδεχθεί στη Χωματερή της Φυλής η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ (Ρένα Δούρου) τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη: Με κάτι φουσκωτούς, που ανέλαβαν να στήσουν μπλόκο στην αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

protoulis 2

Αντί για ενημέρωση, η αντιπροσωπεία βρέθηκε αντιμέτωπη με απειλές από ομάδα «σεκιουριτάδων» που εμφανίστηκε καταδρομικά στο χώρο, για να εμποδίσει την είσοδό της στη χωματερή. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο Γ. Πρωτούλης κατήγγειλε δημόσια τη στάση του ΕΔΣΝΑ, ο φορέας, με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, μίλησε για «προεκλογικό σόου», χρεώνοντας μάλιστα στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ «πρωτοφανή και αήθη συμπεριφορά» απέναντι στους «εργαζόμενους του ΧΥΤΑ», εννοώντας προφανώς τους «τετράγωνους» θυροφύλακες που «έσκασαν» από το πουθενά για να επιβάλουν την τάξη…


 suriza xrusi augi 1

Στην άλλη φωτογραφία (προχθεσινή) βλέπετε τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑίο Γ. Δρίβα (που είχε βάλει τους φουσκωτούς να διώξουν τον Πρωτούλη) να κάνει γελάκια και χαρούλες στη χωματερή με τους υπόδικους φασίστες Παναγιώταρο – Παππά, ο πρώτος υποψήφιος περιφερειάρχης του ναζιστικού μορφώματος στην Αττική. 
Μάλιστα, ο ίδιος ο γγ του ΕΔΣΝΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δρίβας, ανέλαβε να ξεναγήσει τους δυο χρυσαυγίτες στη χωματερή. Θυμίζουμε ότι πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ είναι η περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Να σημειωθεί επίσης ότι το σωματείο των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ ουδέποτε δέχτηκε να «εξυπηρετήσει» τους χρυσαυγίτες στο χώρο, όπως πρόθυμα έκανε η διοίκηση.

Δηλαδή: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι (Ρένα Δούρου και Γ.Δρίβας), που δεν ήθελαν τον Πρωτούλη μέσα στα πόδια τους, προχθές ήταν αγκαλιά με τους φασίστες και τους ξεναγούσαν στα «έργα» τους!

Δεν προκαλεί εντύπωση. Το ίδιο έκαναν βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που καμάρωναν σαν «γύφτικα σκεπάρνια» πλάι στους χρυσαυγίτες υπόδικους, στις εξέδρες που στήθηκαν για τον εορτασμό της 25 Μαρτίου.

Σε αυτές τις εκλογές να μην τους χαριστούμε. Ούτε να πέσουμε στην παγίδα που του στήνουν με τα «προοδευτικά μέτωπα», που θα αποτελέσουν τάχα ανάχωμα στην ακροδεξιά, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να χαριεντίζονται μαζί της.