Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Αήθης επίθεση στην Σοφία Τσοχαταρίδου



Με μια αήθη ανάρτηση, στην προσωπική σελίδα της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Σοφίας Τσοχαταρίδου, άτομα από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται προσωπικά στην ίδια στοχεύοντας όμως τα πυρά τους προς τη «Λαϊκή Συσπείρωση», το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.

Η Σοφία Τσοχαταρίδου είναι μία από τους 22 εργαζόμενους του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, που παλεύουν για να μην απολυθούν και να παραμείνουν στις εργασίες τους.
 
Με τους αγώνες τους πέτυχαν τις παρατάσεις των συμβάσεων τους αλλά και την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που τους δικαιώνει ζητώντας την μονιμοποίηση τους.

Αυτή την περίοδο που οι εργαζόμενοι χρειάζεται να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, γιατί η διοίκηση του Δήμου ζητά την απόλυσή τους, βρήκαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην αήθη επίθεση εναντίον της, προσπαθώντας να διασπάσουν το ενιαίο μέτωπο των εργαζομένων και να βάλουν “φυτίλια” ανάμεσα τους.
Αυτό που στην πραγματικότητα τους ενοχλεί είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη ανήκει σε σωματείο ενταγμένο στις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και ότι αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
Με ύφος εισαγγελέα η πρόεδρος του Τοπικού Σωματείου απαιτεί να απαλειφθεί από την δήλωση στήριξης προς την «Λαϊκή Συσπείρωση» η φράση: «Στον καθημερινό μας αγώνα οι μόνοι που στάθηκαν πραγματικοί συμπαραστάτες και συναγωνιστές ήταν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι από τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ»!!!

Το μοναδικό που ενόχλησε την κα πρόεδρο ήταν η αναφορά στο ΠΑΜΕ, λες και εκεί βλέπει τον αντίπαλό της!!!

Στην επίθεση σιγοντάρισε και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται αποσπασμένος στα Υπουργεία της Κυβέρνησης του, μιλώντας για μικροκομματική εκμετάλλευση!!!

Αλήθεια που ήταν τόσο καιρό αυτός ο κύριος όταν εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονταν καθημερινά στους δρόμους, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπών για να εμποδίσουν την άσκηση έφεσης από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου, αλλά και το δικαίωμα στην μόνιμη εργασία από την Κυβέρνηση;

Τον ίδιο δεν τον είδαμε πουθενά. Να υποθέσουμε πως είχε «φόρτο εργασίας» από τα πολλά αντιλαϊκά νομοσχέδια των Υπουργών της κυβέρνησης του;

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ αγωνίζονται για το δικαίωμα στη δουλειά – των συμβασιούχων των Δήμων – από το 2014 και πιο μπροστά.
Όλα αυτά τα χρόνια οργάνωσαν δεκάδες αγωνιστικές συγκεντρώσεις  στην πόλη μας, παρεμβαίνοντας σε συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Πολλές ήταν επίσης και οι οργανωμένες «κάθοδοι» με πούλμαν στην Αθήνα, είτε για συμμετοχή σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου είτε για αγωνιστικές συγκεντρώσεις στα Υπουργεία.

Αυτή η πρωτοπόρα και ασίγαστη πάλη μελών και στελεχών του ΠΑΜΕ είναι που συγκεντρώνει την εκτίμηση και την συμμετοχή τελικά των εργαζομένων στις γραμμές του.
Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να συνεχίσουν ενωμένοι τον δίκαιο αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, απομονώνοντας φωνές και ενέργειες που στοχεύουν στην διάσπασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου