Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

«Καμία ανάσα στο σύστημα» - Διαδήλωση της ΚΝΕ στο Αμερικανικό Προξενείο (ΦΩΤΟ)



Στο Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη διαδήλωσαν νέοι και νέες της ΚΝΕ ενώνοντας τις φωνές τους με τους χιλιάδες λαού και νεολαίας στις ΗΠΑ, που διαδηλώνουν ενάντια στη βαρβαρότητα και την καταστολή της αμερικανικής κυβέρνησης και του κράτους των ΗΠΑ. Καταδίκασαν τα ρατσιστικά εγκλήματα τη νέα δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό φωνάζοντας δυνατά: 
Capitalism means “I can’t breathe” - Καπιταλισμός σημαίνει “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Αντεπίθεση για την ανατροπή του!» Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στην Αθήνα

Παράλληλα, ο Αντρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, τους κάλεσε να αφήσουν στον ουρανό τα μαύρα μπαλόνια που είχαν στα χέρια τους σε μια συμβολική κίνηση, στη μνήμη του δολοφονημένου Τζορτζ Φλόιντ και όλων των θυμάτων της κρατικής καταστολής


Στη συνέχεια, η πορεία κατέληξε στη πλατεία Αριστοτέλους, όπου τα μέλη της ΚΝΕ πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση με την ανακοίνωση της Οργάνωσης. 









902gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ Black Panters Huey Newton-Malcolm X! ΤΟΥΣ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Martin Luther King που είθελε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ BLACK PEOPLE!!!

    Και εάν ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΤΩΝ BLACK PANTERS ΘΑ δείται: Μαρξισμό-Λενινισμό Αντικαπιταλισμό ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Power-Black Power!!!

    Malcolm X - Heuy Newton - Martin Luther King

    ΑπάντησηΔιαγραφή