Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Μάταια ο πρωθυπουργός αναζητεί συγχωροχάρτι

 

TO KKE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Nα ματαιωθούν οι "μπίζνες" πάνω στα καμένα

 

 

«Οι ευθύνες για την τεράστια καταστροφή δεν αφορούν γενικά σε "λάθη" αλλά στη συνειδητή επιλογή όλων των κυβερνήσεων» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνέντευξη Tύπου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και τονίζει ότι η επόμενη μέρα «για το λαό ξεκινάει με τον αγώνα να αποκατασταθεί πλήρως ό,τι καταστράφηκε, να ματαιωθούν οι "μπίζνες" πάνω στα καμένα». 

Αναλυτικά:

«Μάταια ο πρωθυπουργός αναζητεί συγχωροχάρτι, γιατί οι ευθύνες για την τεράστια καταστροφή δεν αφορούν γενικά σε "λάθη" αλλά στη συνειδητή επιλογή όλων των κυβερνήσεων να αντιμετωπίζουν ως "κόστος" την προστασία της ανθρώπινης ζωής, γι’ αυτό δεν έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας.

Το γεγονός ότι δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, πρώτα απ’ όλα το εξασφάλισε η λαϊκή αυτενέργεια και πρωτοβουλία στα πύρινα μέτωπα, εκεί όπου κάτοικοι με πυροσβέστες και εθελοντές, έδωσαν μάχη να προστατεύουν τη ζωή, τις περιουσίες τους, τον φυσικό πλούτο.

Αν για τον πρωθυπουργό η επόμενη μέρα, ενώ οι πυρκαγιές συνεχίζονται, ξεκινάει με όχημα τη δήθεν "πράσινη μετάβαση", για να τρέξουν γρήγορα τα επιχειρηματικά σχέδια που θυσιάζουν το περιβάλλον για τα κέρδη των λίγων, για το λαό ξεκινάει με τον αγώνα να αποκατασταθεί πλήρως ό,τι καταστράφηκε, να ματαιωθούν οι "μπίζνες" πάνω στα καμένα».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου