Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Είμαι δίπλα στο ΚΚΕ και με αυτό θα πορευτώ

 

Φωτό αρχείου 
Φωτό αρχείου

 

Για τους συναθλητές του στις μικρότερες κατηγορίες που υποφέρουν, για τη στάση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές σχετικά με τα κοινωνικά θέματα, αλλά και για την στήριξή του στο ΚΚΕ, μίλησε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος στον «Over FM». 

Συγκεκριμένα, όπως είπε, «όλοι πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά, την πολιτική, γιατί αυτή καθορίζει τις ζωές μας, οπότε κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει άποψη και να τη λέει. Όσον αφορά τους αθλητές εννοείται πως θα έπρεπε να έχουν άποψη και να την εκφράζουν. Δεν μπορούμε να ζούμε στον μικρόκοσμό μας και να μην ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. Εκτός αυτού, και συναδελφικά να το δούμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι προνομιούχοι, ειδικά στη Β' και τη Γ' Εθνική υπάρχει ένα χάος. Πρόσφατο παράδειγμα είναι ο πρώην παίκτης του Άρη που αυτοκτόνησε, στον οποίο χρωστούσαν χρήματα 5-6 ομάδες. Δεν είναι όλα ρόδινα πλασμένα στον Αθλητισμό. Στην Α' Εθνική μπορεί να είμαστε λίγο πιο προνομιούχοι και να έχουμε ένα εισόδημα μεγαλύτερο. Από εκεί και πέρα, οι συνάδελφοί μας στις μικρότερες κατηγορίες υποφέρουν. Έτσι πρέπει να βγούμε μπροστά για να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση».

«Προσπαθούν να χωρίσουν τον κόσμο σε οποιαδήποτε κατηγορία, ώστε να μην ενωθεί» ανέφερε και πρόσθεσε πως «από εκεί και πέρα, αυτά που ζούμε είναι πολύ δύσκολα. Η κοινωνία μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, που δεν τις είχαμε ξαναζήσει, αλλά αυτός είναι ο καπιταλισμός. Όταν φτάνει στο ιμπεριαλιστικό του στάδιο, αναπόφευκτα έρχεται σε αυτό σημείο. Γι’ αυτό και ο Μαρξ έλεγε πως ο καπιταλισμός θα ανατραπεί».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «εγώ είμαι κομματικοποιημένος, είμαι δίπλα στο ΚΚΕ, οπότε δεν μπορώ γενικότερα να ασχοληθώ με τα κοινά, θα ασχοληθώ με το ΚΚΕ. Το κόμμα που στηρίζει τη μαρξιστική, λενινιστική ιδεολογία είναι το ΚΚΕ και με αυτό θα πορευτώ. Το Κόμμα θα αποφασίσει πώς θα με αξιοποιήσει και το πώς θα βοηθήσω». 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου