Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Αυτός είναι ο (ΗΠΑλληλικός) «πατριωτισμός» σας: «Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα»!

 

ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ Τριτη 12 Ιουλιου 2022 

 

Με τα χιλιάδες αυγά που έφαγαν οι Αμερικανοί πεζοναύτες, στην Αλεξανδρούπολη, μετράνε την «ανάπτυξη» τα ΜΜΕ υψηλού «πατριωτικού» φρονήματος! Και οι ΗΠΑλληλοι της κυβερνήσεως καμαρώνουν περήφανοι... - Ορισμένα «κατορθώματα» των πεζοναυτών που... δεν έμαθε η ΝΑΤΟΪκή «αριστεία»... 

 

 

Eλλάδα 2022 επί «άριστης» αμερικανοΝΑΤΟϊκής κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη

– «Η Αλεξανδρούπολη έχει μετατραπεί σε γεωστρατηγικό κόμβο για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, την ίδια ώρα όμως οι συνεχείς αφίξεις στρατιωτών, όπως πρόσφατα με τον κατάπλου του γιγαντιαίου USS Arlington, που μετέφερε περισσότερους από 1.000 πεζοναύτες, δίνει πνοή και στην οικονομία της περιοχής».
 
 «Ακόμα και οι κότες το κατάλαβαν» διότι οι Αμερικανοί στρατιώτες – οι οποίοι «χτύπησαν» και τα τατουάζ τους – έφαγαν, λένε, πολλά αυγά! 
 
Οι παραπάνω πληροφορίες από την «εθνικά υπερήφανη» ενημέρωση στο iefimerida.gr και στο Πρώτο Θέμα
 
Καμαρώστε τον ΝΑΤΟραγιάδικο «πατριωτισμό» και από το δελτίο του ΣΚΑΪ:
 

Αυτά ως προς τις μέρες που διανύουμε. Πάμε, όμως, και λίγες εβδομάδες πίσω, προς το τέλος Μαΐου του 2022.
 
Το «εθνικοπατριωτικό» ρεπορτάζ από το skai.gr
 
– «Αλεξανδρούπολη: “Kαλώς μας ήρθε το δολάριο”-Αμερικανοί ναύτες ξεχύθηκαν στην πόλη»
 
 
– «Στιγμές από την ταινία του Αλέκου Σακελλάριου όπου ναύτες του αμερικανικού στόλου ξεχύνονται στο λιμάνι του Πειραιά αφήνοντας παντού δολάρια έζησε η Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που πέρασε».

Τέτοια «ανάπτυξη» για την πατρίδα μας ούτε επί Τρούμπας…

Αναρωτιόμαστε, βέβαια, εάν αυτή η υψηλού «πατριωτικού» φρονήματος δημοσιογραφία έχει παρακολουθήσει την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο», και τα καλωσορίσματα στα «ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα» στην Τρούμπα. Μάλλον αυτή την Ελλάδα οραματίζονται.  

Επιστρέφουμε πάλι στην Ελλάδα της «άριστης» αμερικανοΝΑΤΟϊκής κυβερνήσεως Μητσοτάκη (προς το τέλος του Μαΐου του 2022

«Ενας κάτοικος της Αλεξανδρούπολης “απαθανάτισε” μερικούς από τους Αμερικανούς ναύτες του “USS Arlington που έδεσε στο λιμάνι της πόλης το πρωί του Σαββάτου. Τόσο άνετος νιώθει μέσα στη μέθη του ο Αμερικανός ναύτης, που επιδεικνύει το εσώρουχό του στους έκπληκτους περαστικούς, μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, έξω από το δημαρχείο.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο ξεβράκωτος ναύτης δεν ήταν ο μοναδικός που προκάλεσε αναστάτωση σε ανυποψίαστους περαστικούς. Την Κυριακή, σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης, άλλος ένας Αμερικανός ναύτης υπό την επήρεια αλκοόλ βγήκε από την καφετέρια και ανέβηκε στην οικοδομή που βρίσκεται από πάνω. Αφού έκανε εμετό στην είσοδό της, επιτέθηκε σε ένοικο και μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών για να απομακρυνθούν από το σημείο ο ίδιος και η παρέα του». (από τον «Ριζοσπάστη» – 25/5/2022).

Με λίγα λόγια: Να τη χαίρεστε την ΗΠΑλληλική «ανάπτυξη» με κωδική ονομασία «Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα». Αυτό είναι, άλλωστε, ο «πατριωτισμός» σας.  

*Η φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι από την Αλεξανδρούπολη αλλά από την παρουσία του στη Σούδα και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower  (23/3/2021): Περήφανος, «άριστος» και γεμάτος αμερικανοΝΑΤΟφροσύνη για την «ανάπτυξη» που προσφέρει στη χώρα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου