Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ» Με κινητοποίηση στην πύλη του εργοστασίου απαίτησαν να μην περάσει ο απεργοσπαστικός μηχανισμός

 

Τα ΜΑΤ για μια ακόμα φορά διευκόλυναν την είσοδο του απεργοσπαστικού μηχανισμού

 

Φωτό αρχείου 
Φωτό αρχείου

 

Με κινητοποίηση που πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην πύλη του εργοστασίου το σωματείο και οι εργαζόμενοι της «Μαλαματίνα» στην Θεσσαλονίκη, απαίτησαν να μην περάσει εντός του εργοστασίου ο απεργοσπαστικός μηχανισμός. Η νέα κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων που συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, αντιδρώντας στις απολύσεις.

Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης σωματείο και εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση της εισαγγελίας, ωστόσο μέσω της αστυνομίας έλαβαν την απάντηση ότι η εισαγγελία είπε ότι περνά εντός του εργοστασίου όποιος υποδείξει ο διευθυντής του.

Όπως καταγγέλλουν το Σωματείο και οι εργαζόμενοι, ουσιαστικά για μια ακόμα φορά τα ΜΑΤ που παραμένουν στον χώρο διευκόλυναν την είσοδο του απεργοσπαστικού μηχανισμού εντός του εργοστασίου.

Στο πλευρό των εργαζομένων της «Μαλαματίνα» βρέθηκαν και σήμερα εργαζόμενοι από άλλους κλάδους, καθώς και ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα τους.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου