Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Οι απεργοί της «Μαλαματίνα» να δυναμώσουν την πάλη σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

 

Από τη σύσκεψηΑπό τη σύσκεψη

 

Πλούσια συζήτηση αναπτύχθηκε στη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με εργαζόμενους - απεργούς της «Μαλαματίνα».

Ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αφού αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις του Κόμματος για τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις, στάθηκε ιδιαίτερα στα συμπεράσματα που προκύπτουν από τον αγώνα των εργαζόμενων στη «Μαλαματίνα». Κάλεσε τους απεργούς σε δυνάμωμα της πάλης τους και αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, τη μόνη επιλογή που αποδεικνύεται δοκιμασμένη υπέρ των εργαζόμενων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκε προβληματισμός για την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός σήμερα και συζητήθηκε η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, η οποία έχει επιβεβαιωθεί διαχρονικά και ιδιαίτερα με τις σημερινές εξελίξεις.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα των απεργών από τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της «Μαλαματίνα», ανταλλάχθηκαν σκέψεις για τη συνέχεια και ιδιαίτερα την κλιμάκωση της πάλης μπροστά στην πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Το ΚΚΕ δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των απεργών, όπως άλλωστε κάνει από την πρώτη στιγμή.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου