Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Το πλαίσιο της ΕΕ που στηρίζουν τα άλλα κόμματα ανοίγει την επικίνδυνη λογική της εξίσωσης κομμουνισμού - ναζισμού (VIDEO)

 

 
 

«Ο κ. Τζήμερος είναι γνωστός αντικομμουνιστής, γραφικός και δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφεται ενάντια στο ΚΚΕ», σημείωσε ο Κύριλλος Παπασταύρου, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Δυτική Αττική και μέλος του ΠΓ της ΚΕ, με αφορμή την προσφυγή του Τζήμερου στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής του Κομμουνιστικού Κόμματος στις εκλογές.

«Βέβαια, πολλές φορές, μερικοί γραφικοί παίζουν το ρόλο του λαγού και δεν πρέπει να υποτιμάται αυτό», πρόσθεσε, μιλώντας στο «Attica tv». 

Όπως σημείωσε ο Κ. Παπασταύρου, υπάρχει ένα ολόκληρο θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ, το οποίο υιοθετούν τόσο η ΝΔ, με την πρόσφατη ρύθμιση, την οποία καταψήφισε το ΚΚΕ, αλλά την υιοθετούν και όλα τα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι το πλαίσιο αυτό ανοίγει την επικίνδυνη λογική που τείνει να εξισώσει το ναζισμό - φασισμό με το εργατικό - λαϊκό κίνημα και τον κομμουνισμό. Ο Κ. Παπασταύρου υπογράμμισε ότι έχουν ευθύνη όλα τα κόμματα που στηρίζουν το πλαίσιο και θύμισε ότι με βάση αυτό υπάρχουν ΚΚ που απαγορεύονται σε χώρες της ΕΕ.

Αναφερόμενος στις προεκλογικές εξαγγελίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι επιβεβαιώνεται ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης μέρας είναι δεσμευμένο σε αντιλαϊκές κατευθύνσεις, οι οποίες καθορίζονται από δεσμεύσεις σε πολιτικές της ΕΕ, στο Ταμείο Ανάκαμψης που έχει αντιλαϊκά προαπαιτούμενα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα κληρονομήσει όλους τους προηγούμενους αντιλαϊκούς νόμους.

Γι’ αυτό, απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι δεδομένα αντιλαϊκή, όποιο χρώμα κι αν έχει, τόνισε πώς έχει σημασία πώς θα βρεθεί ο λαός και πώς είναι η δράση του ΚΚΕ είναι εγγύηση ότι με την ενίσχυσή του μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για να τα βρει σκούρα η επόμενη κυβέρνηση.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου