Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η οργή δεν φιμώνεται!


Η αδελφή των διδύμων και οι φίλοι της  φορούσαν μπλουζάκια για τους νεκρούς των Τεμπών
Η αδελφή των διδύμων και οι φίλοι της φορούσαν μπλουζάκια για τους νεκρούς των Τεμπών

Το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την οργή και μαρτυρώντας την αδυναμία της κυβέρνησης. Στη διάρκεια ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, φοιτητές μαζί με την αδερφή των διδύμων κοριτσιών Χρυσή και Θωμαίς Πλακιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη επέλεξαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών ζητώντας δικαιοσύνη.

Η απάντηση του πρωθυπουργού ήρθε και μέσω της βίας και των τραμπουκισμών της αστυνομίας και της φρουράς (;) απέναντι στους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων.

Ο Ν. Πλακιάς ανάρτησε φωτογραφία με την κόρη του να έχει χτυπήματα από τον τραμπουκισμό της
Ο Ν. Πλακιάς ανάρτησε φωτογραφία με την κόρη του να έχει χτυπήματα από τον τραμπουκισμό της

Έτσι αντιμετωπίζουν τον λαό, έτσι αντιμετωπίζουν το δίκιο. Γελιούνται όμως! Το δίκιο και η αλήθεια πάντα θα νικάει. Η σιωπή όσο και αν επιχειρείται να επιβληθεί με τη βία πάντα θα βγαίνει ηττημένη από την οργή! Η φωνή των νέων ανθρώπων για να δικαιωθούν τα θύματα, για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι δεν καταστέλλεται, ούτε φιμώνεται.

Η εγκληματική πολιτική του κέρδους που ευθύνεται για το έγκλημα των Τεμπών και ετοιμάζει τα επόμενα εγκλήματα να βρεθεί στο καναβάτσο στις 9 Ιουνίου με πιο δυνατό ΚΚΕ!

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου