Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δικά τους παιδιά είναι...


 

Σε σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρεται: «Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα δεν έχουμε βέβαια να κάνουμε με κάποια απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ, για τα οποία «παίζεται» το ISO της ΠΑΣΟΚοσύνης τους.

Αυτά που καταγγέλλονται αφορούν:

-Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του, γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ ΥΠΠΟ), πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

-Τον αναπληρωτή γραμματέα του τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και γενικό γραμματέα της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

Και οι δύο είναι εκλεγμένοι με την ΠΑΣΚΕ.

Πρόκειται για γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προνομιακούς συνομιλητές της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, όχι λόγω της ιδιότητάς τους, αλλά γιατί αποτελούσαν την ασπίδα της στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Πρόκειται για βασικά στελέχη της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού που επιτίθονταν και χυδαιολογούσαν ενάντια σε σωματεία όταν διατύπωναν κριτική στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, όπως στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων. Που επιδίδονταν σε όργιο νοθείας ενάντια στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στερώντας τους αντιπροσώπους όταν τις δικαιούνταν με βάση τις ψήφους που έπαιρναν. Πρόκειται για ανθρώπους που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στο αμαρτωλό Ταμείο Αλληλοβοήθειας του υπουργείου Πολιτισμού για το οποίο υπάρχει δικαστική διερεύνηση.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα, εμπλέκεται πρόεδρος Πανελλαδικού Σωματείου, εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ και υποψήφιος με τον συνδυασμό δημάρχου μεγάλου δήμου.

Ας αφήσουν λοιπόν τα σάπια οι διάφοροι μιντιακοί - και όχι μόνο - κύκλοι. Δεν αφορά γενικά συνδικαλιστές αλλά συνδικαλιστές (και στελέχη) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Πάει πολύ να βάζουν στον ίδιο σωρό συνδικαλιστές που βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά για τα δικαιώματα όλων με αυτούς τους τύπους που οι ίδιοι γαλούχησαν, ανέδειξαν και συντήρησαν.

Αντί να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για το συνδικαλιστικό κίνημα ας μαζέψουν όλους αυτούς τους αχαρακτήριστους που έχουν μαζέψει.

Υ.Γ. Κάποιοι δήμαρχοι να σταματήσουν να τοποθετούν τις κάμερες στους χώρους δουλειάς και να τις βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους. Ο νοών νοείτω...

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου