Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Κάποια ερωτήματα προς ηρωικούς reporters των ΜΜΕ στην Ουκρανία

 

 

Υπάρχουν κόμματα στην Ουκρανία?? Βγάζουν ανακοινώσεις και αν ναι τι γράφουν αυτές οι ανακοινώσεις?? Γιατί δεν μας τις διαβάζετε?? Αντιπολίτευση υπάρχει?? Που βρίσκεται?? Τι θέση έχει πάρει??

Τα κόμματα έχουν προέδρους, αντιπροέδρους, γραμματείς, κεντρικές επιτροπές, κάποια όργανα που διοικούν τέλος πάντων?? Αν ναι, τα μέλη τους που βρίσκονται?? Τι γνώμη έχουν?? Τόσοι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι γιατί δεν έχετε πάρει ούτε μια συνέντευξη από κάποιους τέλος πάντων από αυτούς??

Κοινοβούλιο και βουλευτές υπάρχουν?? Τι λένε αυτοί?? Είναι στην Ουκρανία ή έφυγαν?? Δεν γίνεται να μάθουμε?? Να πάρετε κάποια συνέντευξη και από αυτούς??

Εφημερίδες υπάρχουν?? Η Καταργήθηκαν?? Αν υπάρχουν δεν γίνεται να μας δείξετε τι γράφουν??

Οργανώσεις νεολαίας υπάρχουν στην Ουκρανία?? Νομίζετε πως είναι ασήμαντο να μάθουμε πως αντιδρά η νεολαία στην κατάσταση αυτή?? Αν έχουν βγάλει ανακοινώσεις γίνεται να μας τις διαβάσετε??

Σύλλογοι, εργατικά σωματεία, συνδικάτα κλπ, τί λένε?? Δεν μας έχετε παρουσιάσει κάτι. Κάποιο κάλεσμα πχ κάποιο πρόεδρο, γραμματέα κλπ. Γίνονται συνελεύσεις και αν ναι τί συζητιέται σ αυτές ??

Όλοι είναι στοιχημένοι πίσω από τον Ζελένσκι?? Όλοι συμφωνούν με όλες του τις ενέργειες?? Γιατί μόνο τον Ζελένσκι μας εμφανίζετε κάθε μέρα να δίνει την παράσταση του (μέτριος ηθοποιός) η οποία μπορεί να είναι πολύ συγκινητική αλλά απέχει παρασάγγας από το να συνιστά ολόπλευρη ενημέρωση.

Κι αν έστω είναι αλήθεια η εικόνα που μας εμφανίζετε ότι στην Ουκρανία υπάρχει μόνο μία άποψη, αυτή του Ζελένσκι, τότε ποια είδους δημοκρατία υπερασπίζεται ο «Δυτικός κόσμος»??

Μιλάτε για παλλαϊκή αντίσταση του Ουκρανικού λαού και μας δείχνετε 30 – 40 άτομα (και πολύ λέω) να στήνουν κάτι εντελώς αστεία εμπόδια που τα αποκαλείτε «οδοφράγματα». Πιστεύετε εσείς ότι σε πόλεις όπως το Κίεβο που έχει πληθυσμό 3 εκατομμύρια η όπως το Χάρκοβο (1,5 εκατομμύριο) η όπως η Οδησσός (1 εκατομμύριο) η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει τις στομφώδεις εκφράσεις σας ότι «όλος ο λαός αντιστέκεται με ηρωισμό»?? Ακόμα και η πιο μικρή ερασιτεχνική αντιεξουσιαστική ομάδα πιο ισχυρά οδοφράγματα θα έφτιαχνε.

Αντίθετα δεν βλέπετε ότι η εικόνα των εκατομμυρίων που φεύγουν η αναζητούν τρόπο να φύγουν αντιφάσκει με την «ηρωική αντίσταση» και το «ακμαίο ηθικό» που μας παρουσιάζετε?? Γιατί δεν αφήνουν να φύγουν οι κάτοικοι προς την Ρωσία??

Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτήματα που θα έχουν γεννηθεί σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ:  Panagiotis Themelis

Πηγή: euforipediada.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου