Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΤΡΕΩΝ Μια φωτό... χίλιες λέξεις για την πολιτική ταύτιση... (ΦΩΤΟ)

 

 

Η ουσία, πίσω από τη φωτογραφία απ’ τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η στρατηγική σύμπλευση των παρατάξεων της μειοψηφίας ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και διαφόρων άλλων δορυφόρων τους, για το πως θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα της αστικής τάξης και στην Πάτρα, της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεών τους, της Ε.Ε. και πάει λέγοντας...

Σ’ αυτή τη ρότα εκμεταλλεύονται ακόμη και τον πόνο των συμβασιούχων εργαζόμενων που οι δικές τους πολιτικές, τα κόμματα και οι κυβερνήσεις τους, τους μετέτρεψαν σε ομήρους, και σήμερα τάχα μου και δήθεν είναι με το πλευρό τους, στρέφοντας τα βέλη τους στη Δημοτική Αρχή.

Σήμερα, απλά τους ξέχασαν πάλι και και για την ταμπακιέρα δεν λένε τίποτα, ασχολούμενοι με την φωτογραφία και πως, ποιος την τράβηξε, για άλλες παρόμοιες κλπ, κλπ, κλπ.

Κύριοι σοβαρευτείτε. Η φωτογραφία είναι απλώς άλλη μια απόδειξη τη στρατηγικής σας σύμπλευσης που σας χωρά... όλους όσοι έχετε εικόνισμα και λιβανίζετε αυτή την πολιτική (ακροδεξιούλιδες, δεξιούληδες, κεντρώους, μισοκεντρώους, αριστερούλιδες και διάφορους άλλους...).

Υ.Γ. 1: Στο κάδρο ο γνωστός Νικολόπουλος με τον επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΔΣ, Ρώρο.

Υ.Γ. 2: Έχετε δίκιο, στο κάδρο σας χωρούν και όλοι οι άλλοι με τους οποίους τα ίδια λέτε και κάνετε!

 

902gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου